Lindynette 20-as fogalmazásgátlót szedek. Lehetséges, hogy ettől van súlyfeleslegem? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én 1 hónapja szedem a Lindinette 20 tablettát.
Mennyi idő után hat akkor ,mert láttam hogy valaki már kérdezte és válaszoltak is rá de a válaszból sem derül ki egyértelműen.Most akkor ha megvolt az első mensim és a második a gyógyszertől akkor már elvileg hat.Van valaki aki ennyi idő után nem védekezett és nem lett terhes??
Köszi
A havi vérzés 1. napjától kezdve 21 napon át. Ezután 7 gyógyszermentes nap következik, melynek ideje alatt menstruációszerű vérzés jelentkezik. A 8. napon kell a következő 21 drazsé szedését elkezdeni (akkor is, ha a vérzés ekkor még nem szűnt meg). A második Lindynette 20 csomagot tehát a hét ugyanazon napján kell elkezdeni, mint az elsőt. A vérzés mennyisége a megszokottnál kevesebb lehet, de ez nem káros.
Első alkalommal történő szedés
Várjon a menstruációs ciklus kezdetéig, addig ajánlatos más fogamzásgátló módszer használata (kondom, pesszárium, spermicid)!
Sziasztok!
Most kezdtem el szedni a Lindynette 20 fogamzásgátlót, és olyan kérdésem lenne, hogy mikor kezd el hatni? Mennyi idő elteltével nincs szükség kiegészítő védekezésre?
Sziasztok!
Én egyáltalán nem hízok a Lindynettétől, nekem is volt 1 bnőm aki hízott tőle, de nemtudom én nem hízok!:)
Szedtem ano 3 hónapja és aztán abbahagytam, de most újra szedem, és még megint van pecsételős vérzés -.- pediig azthittem ha már egyszer szedtem ezt a faját akkor szünetelés után már nem lesz barnás folyás...nah de mind1.
Az osztálytársam pl: Yasminelle-t szed és panaszkodott hogy hízik és állandóan éhes, és ez látszik is rajta O_o Valaki azt mondta hogy csak az elején, a bnőm már a 3. levéllel szedi.
Pl annál a gyógyszernál állítólag 3 hónapig tart a pecsételős vérzés [doki szerint] aztán a bnőmnek tartott 1 hónapig...:)
Nah de a lényeg hogy szerintem valóban egyéntől függ...mindenki mástól hízik, de abban egész biztos vagyok h minden fogamzásgátlótól egy kicsit lehet hízni....=)
Szia.Szegényke. Sajnállak. Én is ezt szedem de már nem sokáig. A szomszédomat is ilyesmi probléma érte. Elfeketedett a lába egyik pillanatról a másikra, és bevitték az intenzívre. Trombózist kapott a fogamzásgátlótól. Aztán majdnem az lett a végzete.
Nekem meg 19 évesen kihozta a hajszáleres visszereimet... 1 éve szedem, de kész ennyi volt, kb havonta van gombás fertőzésem... aztán állandóan canestennel járkálok :( Sőt szőrősödök is tőle rendesen. Bár ami jó tulajdonsága, hogy nőtt tőle a mellem:)
sziasztok
Nemrég kezdtem el, és én is éhesebb vagyok! Most jól megijesztettetek=(
Valóban van lindinettes forum, abban nagyon sok hozzászolás van, ha van időd olvasgasd végig.
Nekem kb. egy év után kezdödött a súly gyarapodást, észre se vettem és felszaladt 5 kg. Ja és ezzel egyidőben kezdett a mensim is erős lenni, meg egyéb mellékhatások jelentkezni, ugyhogy most abbahagytam a szedését. És igyekszem visszaállítani az okozott károkat. De mindenképp lehetséges fogi.tabitól súlygyarapodás
Hát most megijedtem... Én is ezt szedem pár éve, és valóban híztam jó pár kilót:(
De legalább ráfoghatom a tabira:)
Én másfél hónapja váltottam át a Lindynette 20-ra. Sajnos az előző tabitól nagyon sok mellékhatás előjött. Most ezt tesztelem. Nagyobb az étvágyam, de nem tudom, hogy a tabi mellékhatása vagy csak a "tél" miatt!
Nővéremnek semmi baja nem volt a Lindynette-től. Abszolut egyéntől függ!!
Kedves Fórumozók!
Lindynette 20-as fogalmazásgátlót szedek.
Lehetséges, hogy ettől van súlyfeleslegem? Egyébként nem eszem sokat, és egészségesen szoktam étkezni is.
Köszi a válaszokat és a segítséget!