Tud nekem segíteni valaki nekem a Skyrama játékban? (tudásbázis)
Nem attól függ a repülőút, hogy milyen messzire küldi, hanem hogy milyen típusú gépet küld.
Mert ha rámész egy gépre a boltban, vagy amikor kiválasztod a küldéshez, akkor mutatja pl a repülési időt, azt hogy hány utas kell az elküldéséhez, azt hogy mennyibe kerül az elküldése, azt hogy mennyit kapsz ha visszaérkezett, mennyi tapasztalatpontot kapsz ha visszaérkezett.
Én azt javaslom írj vagy a fórumra, ahol a hibákat kell bejelenteni, vagy a supportnak.
Ők tudnak a leghatékonyabban segíteni Neked!
Mondjuk lehet az egész rendszerrel van most valami, mert már napok óta voltak gondok a játékkal. Pl beragadt a repülő a kifutópályára, vagy nekem az egyik feladatnál nem akarta számolni a repülőket.
Amióta bekerült a játékba a bőrönd, ahol lehet nyerni, azóta vacakol.
De mondom szerintem írj az illetékeseknek, ők majd segítenek Neked, mi okozhatja.
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni a skyrama játékban, mert az elején elakadtam.
Az első pályánál elküldtem már több órája az első repülőgépemet, de nem érkezik vissza. És így nem tudok tovább lépni. Ráadásul a bolt, és a mellette lévő gombok inaktívak.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki nekem segíteni? Fogyni szeretnék, csak nem tudom, hogy miket egyek, hogy fogyjak?
- Tud nekem valaki segiteni? A lányom sírva bújik el, ha jön idegen, mit tegyek?
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Szeretném megtanulni a csirkevágást tud nekem segíteni valaki? Ti hogy csináljátok?
- Facebookon Pengle játékban tudna valaki segíteni, hogy hamarabb elérjem a vote szintemet?
- Playstation1 Bugs Bunny and Taz játékban tudtok segíteni?