Tud-e igaz lenni egy barátság? (beszélgetés)
Jobb későn, ezt elhiheted...
Pusza
Szia!
Ha csak akkor vagy jó,amit leirtál,hát,nem ő a te embered...
Ne pazarold az ilyenekre az idődet.
Szép napot mindenkinek!
Igen tud igaz lenni!
Nekem tizenéves barátságaim ugyanúgy vannak,mint egy-két évesek,és nagyszerűen működik mind! Persze,nem árt,ha párosul a barátsághoz a feltétlen bizalom,szeretet,az egymás iránti tisztelet,ha valamelyikőnk bajban van,akkor ott vannak a barátok.
Volt rossz "választásom" is,nem tagadom,kihasználtak,és nyilvánosan lealáztak,nem volt vmi felemelő érzés.Aztán rájöttem,hogy az ilyen ember nem barát,csupán egy személyiség-zavaros,gonosz,rosszindulatú valaki,akire nagy kár volt az időmet pazarolni... Mindenesetre tanultam belőle, és ma már inkább az illetőt zavarja,hogy semmit sem tud felőlem,legyen ez az ő baja.
B.
Sziasztok
Mi kB. 10. éve ismerkedtünk, megy egy házaspárral, de rájöttem, hogy Rosszindulatúak, szeretnek kárörvendezni más baján !!!
Ma döntöttem úgy , hogy szakítok velük!!
Sziasztok!
Szerintem sincs igazi és örök barát!
Jönnek, mennek!
Sziasztok!
24 éves budapesti lány vagyok, keresem hasonló korú barátnőmet, akivel mindent meglehet beszélni. Akivel ellehet menni ide-oda, beszélgetni, vásárolgatni, enni, inni, mozizni, stb. Nem vagyok leszbikus.
Ha lehet priviben írjatok, ide: ragazza85@freemail. hu
Köszi.
Igazad van!
Az a gond,hogy én 19 évig éltem a szülővárosomban,ott nagyon sok barátom volt és nagyon szerettem ott élni.Csak a sors úgy hozta,hogy elkerültem az otthonomtól 350km-re egy kis faluba,ahol még időm sem volt barátságot kialakítani,mert megint elköltöztem.Itt,ahol most élek viszon kialakult egy-két barátság,de mindegyiknek majdnem ua a vége lett....csalódás..:-((((
További ajánlott fórumok:
- Lehet férfi és nő között igaz barátság?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Szerinted egy virtuális barátság pótolhat igazi "hús-vér" barátságot?
- Az igaz barátság létezik?
- Mi a véleményed erről a mondatról: "Az igazi barátsághoz két hülye kell"
- Van igaz barátság?