Tubusos szemhéjkrém (beszélgetés)
köszönöm szépen a segítséget.
Livi, jövő hónapban megkereslek a 40% miatt, ha nem baj :P
A szemhéjbázisnak? ez a neve, a mac-nak van nagyon jó, azt ismerem, a többit nem, de gondolom azok is olyan jók
Szemtusból ami szerintem a legjobb, és a mi óktatóink is az használják, az tégelyes, és te viszed fel egy vékony ecsettel, nem annyira nehéz használni, én mikor elöször használtam, kicsit féltem tőle, de egyszerű, szeépen lehet vele dolgozni, és nem kenődik el, tartós
Ezt is a Mac-nál lehet venni, de van az essence-nél is, avonnál, maybellinenél, ezeket nem ismerem, de biztos azok is jók
köszönöm szépen a válaszokat, neten szerettem volna keresni, de sehogy nem találtam. mi a "hivatalos" neve Lívia? csak hogy tudjam, ha esetleg nem találom és meg kell kérdeznem :-)
milyen szemhéjtust ajánlasz ami gyorsan megszárad és nem kenődik el?
Szia
Sminkes vagyok, és ha veszel szemhéjbázist, ami kb 600 forint, akkor majdnem az összes szemhélyfesték jó, nem lesz csíkos, és nem maszatolódik
Vagy ha kell tudok a MAC-nál 40% kedvezményt, úgy annyira nem drága:)
Tubusos szemhéjfestéket szeretnék venni, olyan tubusban van, mint a tempera, csak kisebb, azt mondta egy sminkes csaj, hogy ha erre rakok szemhéjpúdert, akkor ott marad és nem lesz csík a szemhéjamon, és tényleg nem is lett.
Hol vegyek ahol nem olyan drága? A lány MAC-el dolgozott, de az elég drága.
Vagy valami más praktika amitől nem lesz csíkos a szemem?
Előre köszönöm a segítséget!