Traffipaxok (beszélgetés)
Jó ég:-)
Ez a fórum 8 éve "halott"
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, mi az kiküldési határidő, amit ha túllépnek a rendőrök, nem vagyok köteles kifizetni a csekket?
Kicsit siettem de már megbántam 1001szer, azóta tempomatot használok. Bár megúsznám! Ma lenne 2.hete hogy lefotóztak! Hónapokat meg nem fogok büntetésre kuporgatott pénzzel tölteni
Nem beszélgetni akartam róla csak nem tudtam,hogy hova tegyem fel......
Abszolút jó szándék vezérelt,amikor leírtam ill. bemásoltam.
Nem azt írtam,hogy száguldjunk ezerrel meg menjünk át a piroson,de a masina akkor is készíti a fotót /gondolom/amikor CSAK felveszed a "ritmust".
Úgy gondoltam jót teszek vele,ha leírom:(((((
Sajnálom,hogy ezzel (valószínűleg) besoroltál azok közé a sofőrök közé akik abszolút nem foglalkoznak a KRESZ-el.
Nem hiszem,hogy csak a véletlennek köszönhetem,hogy 23 év alatt nem kaptam sem egy fotót,sem egy felszólítást bármiféle szabálysértésről.......
Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén.
- a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor
- Ferenc krt. - Üllői út sarok
- Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)
- Attila utca - Alagút sarok
- Hegyalja út - Jagelló út sarok
- Fehérvári úti piacnál
- Budafoki út
- Mártírok útja - Bimbó utca sarok
- Moszkva tér
- Kőbányai út (Egészségháznál)
- Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.
- Szentendrei út felüljáró minden lámpasor a csillaghegyi elágazásig
- Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
- Lónyay utca - Petőfi híd felhajtónál
Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon) az áthaladási sebességet..