Torokmandula műtét felnőttkorban (beszélgetős fórum)
Ahogy mondod!
Viszont ez volt életem legjobb hányása...:))
Az aranyos ápolócsajszi fogta a fejemet miközben hánytam és ezért nem volt olyan megterhelő...
Hálás köszönet Neki érte!!!!
Hát igen nem csodálom hogy megutáltad :).
van aki jól viseli a megpróbáltatásokat, van aki nem
1 hétig voltam bent és azt tudom, hogy akkor egy jó ideig megundorodtam a pudingtól.
a sima rutin mütét nálam 2,5 órás volt mert annyira felment a vérnyomásom hogy alig birták elállitani a vérzést.este 10kor mikor végre kivették a tamponokat még a szinem is megjött. A doki annyit mondott hogy a manduláim fejenként egy zöld dióval vetekedtek. de amúgy nekem nem volt annyira nagy megrázkodtatás.
ez nagyon gáz !!!
Szerencséd volt !
Ha én ápoltalak volna biztos nem ehettél volna semmit aznap. Másnap a répafőzelék mehetett volna. Eleve bent volt a tampon attól nehezített a nyelés. Nekem ez mind ismerős szakmai ártalom.
Ha betartod amit mondanak nem lesz semmi baj.
Ha bármi kérdésed van állok rendelkezésedre ! :)
Ez nagy hiba , persze minden kórház más !
Még akkor is ha csonkot vesznek, pont az utóvérzés veszélye miatt, és altatni telt gyomorral nagyon necces !!!
Nem ijesztgetni akartalak, csak sajnos ilyen is előfordul!
Kitartás!
25 éves vagyok, másfél éve vették ki a garat mandulámat altatásban, ébredés után 4 részletben hánytam ki az alvadt vért. Másnap reggel újra műtöttek lokálban, mert bent maradt egy kis"darab".
Az orvosra pedig esküdni mertem volna,boríték is csúszott, ráadásul alegjobb barátnőm az osztályon ápolónő.
Nekem az otthoni lábadozás volt a legszörnyűbb 2 hét kínszenvedés, -5 kg, csak a tea csúszott és napi 6 cataflam.
Orrpolyp műtét után lehet enni ha lokálisan történt. Altatás esetén csak másnap !
Mandula műtét esetében műtét napján csak folyadék ill fagyi, másnaptól pépes kaják.
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Mit gondolsz a felnőttkori tanulásról?
- Mi az oka annak, hogy ha egy szülő anyagilag mindent megad a gyerekének, akkor az felnőttkorában nem törődik a szüleivel?
- MMR és bárányhimlő elleni oltás felnőttkorban
- Figyelemhiányos hiperaktivitási zavar felnőttkorban
- Garatmandula műtét felnőttkorban