Torokfájásra, rekedt hangra a legjobb gyógyszer? (tudásbázis)
Én a héten voltam a fül-orr-gégészeten, mert a hangom is elment teljesen. Ugyanígy indult nálam is. Aztán a vége: heveny gégegyulladás. Csütörtök reggeltől tegnap estéig néma voltam. Igaz, én kaptam antibiotikumot, de az orvos azt mondta, hogy mézes hársfatea nagyon jó. Ma reggel már valami nyöszörgés jött ki a számon:)) - ha nem javusz feltétlenül menj el orvoshoz.
Jobbulást!
Én a hétvégén "gyógyítottam" meg magam a mézes fokhagyma keverékkel.(1 teáskanál mézbe 2 gerezd fokhagymát reszeltem)Nem vmi finom,de ki lehet bírni.Előtte egy hete fájt már a torkom,semmi sem használt.Gondoltam kipróbálom....Bejött.3x ettem most hétvégén ilyet.Ma reggelre rendbe is jöttem.
Jobbulást kívánok!
Rekedtségre a Calcium Sandos pezsgőtabletta és mézes tea.
Torokfájásra: Stepsils, van lidokainos is, az tuti elmulasztja egy időre a fájdalmat.
De próbálkozhatsz a Coldrex, Aszpirin C, Neocitrán készítményekkel is. Kinek mi jön be. Végszükségben fájdalomcsillapító tabletták.
Gyors gyógyulást kívánok! .)
További ajánlott fórumok:
- Mi a pánikroham legjobb gyógyszere?
- Mitől jön elő mindig húgyúti fertőzés? Mi a legjobb gyógyszer rá, az antibiotikumot kivéve?
- Tudtok valami nagyon jó, nem gyógyszeres kezelést erős torokfájásra?
- Milyen gyógyszereket érdemes beszereznem torokfájásra, lázra?
- Tudtok valami hatásos vénynélküli gyógyszert torokfájásra, mert lassan a könnyem folyik, ha nyelek?
- Refluxosok!létezik olyan gyógyszer amitől elmúlik a reggeli torokfájás?