Tom csirkelevese recept
A Tom csirkelevese hozzávalói:3 szelet bacon, 2 felkockázott csirkemell
3 hagyma, 2 burgonya
8 dl leveslé 4 dl tej
2 dl tejszín
A Tom csirkelevese elkészítési módja:
Fazékba a bacon felkockázva, rá a felkockázott csirke/pulykamell, 10 perc pirítás, majd a hagyma apróra vágva, és a kis kockára vágott burgonya további 5 perc pirítás. Felönteni a leveslével és a tejjel, 40 perc gyöngyöző főzés, végül a tejszínnel dúsítjuk, összeforraljuk.
Pirítóssal, friss kenyérrel fogyasztjuk. Kukoricával, dúsítva egytálételként is készíthető.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: krinya5, 2008. ápr. 20. 20:43
A tom csirkelevese elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.