Töltött tojás húsvétra recept



6 tojás
150 g tejföl
só, bors
1 csokor bazsalikom
1 tk. citromlé
1 ek. olaj
2 ek. ketchup
1 paradicsom
1 tk. curry
1 ek. mustár
3 ek. metélőhagyma
A Töltött tojás húsvétra elkészítési módja:
A húsvéti ünnepi asztal méltó dísze lehet a gyorsan elkészíthető, mutatós és nagyon finom töltött tojás. Vágjunk félbe 6 keménytojást. Emeljük ki a sárgáját és keverjük simára 150 g tejföllel, sóval és borssal. A krémet osszuk három adagra. Az egyik adatok keverjük el 1 csokor finomra aprított bazsalikommal, 1 teáskanál citrommal és 1 evőkanál olajjal. A másik adagba tegyünk 2 evőkanál ketchupot és 1 kimagozott, finomra aprított friss paradicsomot. A harmadikat ízesítsük 1 teáskanál curryvel, 1 evőkanál mustárral és 3 evőkanál aprított metélőhagymával. Töltsük meg a tojásokat.
90 napos diétánál fehérje napon fogyasztható.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2009. márc. 27. 16:08
A töltött tojás húsvétra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.