Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Töltött csiga recept

Töltött csiga recept

Elkészítési idő 90 perc

A Töltött csiga hozzávalói:
Hozzávalók a tésztához:
20dkg Ráma,
30dkg liszt,
1 kávéskanál só,
fél pohár (2 púpos evőkanál) tejföl

Hozzávalók a töltelékhez:
10dkg reszelt sajt,
30kdg darált sonka vagy sült hús,
1 evőkanál tejföl,
1 tojás.


A Töltött csiga elkészítési módja:
Miután összeállítottuk a tésztát a hozzávalókból, 1 órára hűtőbe kell tenni. Eközben összeállítjuk a tölteléket. A tésztát kinyújtjuk, megkenjük a töltelékkel és feltekerjük. 1 ujjnyi vastagra felszeleteljük, tepsibe tesszük sütőpapírra és 180 fokon kb. 10-15 perc alatt megsütjük.

Lehet készíteni sonkával vagy baconszalonnával is, illetve egyéb olyan étellel, amiben nincs sok lé.

Kép a naplóm 603. bejegyzésénél.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A töltött csiga elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook