Tojással, kolbásszal töltött karaj recept

A Tojással, kolbásszal töltött karaj hozzávalói:
2 kg sertéskaraj
1 hosszú szál parasztkolbász
4 db főtt tojás
köménymag
só, frissen őrölt bors
füstölt szalonna

A Tojással, kolbásszal töltött karaj elkészítési módja:
Hentesnél vásárláskor felszúratod a húst. A kolbászt kis darabokra vágod,a tojást és kolbászt váltakozva betöltöd. Bevagdosod a karaj tetejét, megsózod, bevágott részekbe vékony szalonna darabokat rakj. Megszórod mindenhol egész köménymaggal. Tepsi aljára szalonnát szeletelsz rá rakod a karajt. Alufóliában 180 fokon sütöd másfél órát majd leveszed a fóliát és tovább sütöd míg szép piros színt nem kap. Jó étvágyat!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Krisztiana, 2018. dec. 30. 19:10
A tojással, kolbásszal töltött karaj elkészítési módja és hozzávalói.