Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tojással, kolbásszal töltött karaj recept

Tojással, kolbásszal töltött karaj recept

Elkészítési idő 120 perc

A Tojással, kolbásszal töltött karaj hozzávalói:
2 kg sertéskaraj
1 hosszú szál parasztkolbász
4 db főtt tojás
köménymag
só, frissen őrölt bors
füstölt szalonna


Tojással, kolbásszal töltött karaj

A Tojással, kolbásszal töltött karaj elkészítési módja:
Hentesnél vásárláskor felszúratod a húst. A kolbászt kis darabokra vágod,a tojást és kolbászt váltakozva betöltöd. Bevagdosod a karaj tetejét, megsózod, bevágott részekbe vékony szalonna darabokat rakj. Megszórod mindenhol egész köménymaggal. Tepsi aljára szalonnát szeletelsz rá rakod a karajt. Alufóliában 180 fokon sütöd másfél órát majd leveszed a fóliát és tovább sütöd míg szép piros színt nem kap. Jó étvágyat!


Kategória: Húsételek receptjei


A tojással, kolbásszal töltött karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook