Tojáspörkölt 2. recept


1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
6 tojás
kevés olaj ,vagy zsír
pirospaprika
só
1 evőkanál piros arany "csemege"
20 dkg füstölt-főtt tarja
A Tojáspörkölt 2. elkészítési módja:
Keményre főzzük a tojásokat. Közben az apróra vágott vöröshagymát olajon megpíritjuk , hozzá- adjuk a pirospaprikát és felöntjük vízzel. A tarját kockákra vágjuk, a főtt tojást felszeleteljük. A tarját beleöntjük a pörkölt lébe, majd öt percig főzzük utána a piros aranyt kell belekeverni. Sózásnál figyelni kell, mert a tarja és a p,aranyban is van só! Utána óvatossan belekeverjük a tojásszeleteket, a fokhagymát ráreszeljük megkeverjük és már kész is.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: 5350f09a2e, 2006. nov. 11. 18:13
A tojáspörkölt 2. elkészítési módja és hozzávalói.