Tojáslikőrös kuglóf recept

125 g liszt
125 g étkezési keményítő
1 csomag sütőpor
250 g porcukor
2 csomag vanillincukor
100 g mazsola
250 ml olaj
250 ml tojáslikőr
5 tojás
A díszítéshez: porcukor és vanillincukor keveréke.
A Tojáslikőrös kuglóf elkészítési módja:
a hozzávalókat konyhai robotgéppel jól összedolgozzuk. A tésztát egy kivajazott, kilisztezett formába öntjük. sütés után a kuglófot hagyjuk kihűlni. A vaníliás porcukorral megszórva tálaljuk.
Sütési idő: kb. 70 perc.
Sütési hőmérséklet: 170 fok, előmelegítve.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: rolianyu, 2008. júl. 19. 22:34
A tojáslikőrös kuglóf elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.