Többen azt mondják, hogy troll vagyok, főleg amikor... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A powerball sokkal többet fizet. Néha pár billió dolcsit. Igen billiót.
Azért egy épeszű hétköznapi ember hamar levágja, hogy mely téma életszerű, és mit bonyolítanak szándékosan.
Mondás szerint Andersen meghalt, mese nincs.
Arra nem gondolsz, hogy kíváncsiságból vagy valamilyen statisztikai célzattal csinálom, és például az is érdekel, hogy te magad hogyan reagálsz és te mit csinálsz egy ilyen fórumon?
Minek jössz be te is ide, ha nem elég egészséges ez neked? :DD
Szerintem nem troll vagy, csak valamiért késztetést érzel, hogy mindenhez hozzászólj, akkor is, ha nem érdemben :DDD.
Biztos sokan meg csak irigykednek, hogy egész nap ráérsz ilyen hülyeségekre :)
Ha, hát nem nézted meg a fórum elejét?
Ott van a teljes nacionálém a 2. hozzászólásban...
www.hoxa.hu/adatlap-573254
Nincs más eredeti nick nevem, be kell érned ezzel, a személyi igazolványom és az útlevelem valóban nem publikus itt. :)
Nagyon sok igazságot írtál most!
De mi lenne, ha az eredeti nick neved adtad volna meg?
Assziszi mindenki itt, hogy aki nem olyan mint ő maga, az csak troll lehet.
És nem tudják, hogy ők is trollok, nem veszik észre, hogy ha nem azok lennének, akkor miért lennének itt.
Minek jön ide bárki is, ha rendezett és kiegyensúlyozott magánélete van?
Tuti csak trollok vannak itt, nem? :))
Aha... Tegnap vagy tegnapelőtt is lebabáztam, hogy milyen jól látsz mindent, írtam neked ott a másik anonim fórumban is, és most meg tök jó, hogy a 2. hozzászólásból tudhatod, hogy ki vagyok.
Szia, Violet, örülök, hogy megismerkedtünk. 😎
Félreértések elkerülése végett, engem abszolút nem zavar az, ha valakinek más a véleménye, mint az enyém, vagy bárki másé.
Az sokkal inkább irritál, ha valaki csak azért regel, mert nem meri felvállalni a véleményét, vagy csak egyszerűen "polgár pukkasztó" "vallomással" akarja szórakoztatni magát.Szóval énfelőlem hívhatod magad trollnak is.
Vagy aminek akarod.
:-D
Tök jó, hogy megnézted a profilom, és akkor tudod is, hogy mit csinálok itt. :)
Persze tuti troll vagyok, bár utálom ezt a szót, mert sokan elítélően használják - nekik olyan szó, amit nem is értenek, csak belökik bárhova... Pont ezért írtam ezt a vallomást, jöjjön elő a férgese-mérgese, ki a troll és ki nem. :)
További ajánlott fórumok:
- Azt mondják a reggeli fontos. Te mit reggeliztél ma?
- Agykontroll oktató vagyok - segíthetek?
- Nem vagyok új, csak "Perwollal mosva" - avagy a trollok támadása
- Miért mondják azt az emberek, hogy nem lehet férfi és nő között barátság? Mi az oka?
- Hogyan lehet magasabb a hangom? (14 vagyok) Azt mondják jó hangom van, de valahogy a magas hangok nem jönnek ki. Lehet rajta segíteni?
- Fekete macskám van, ezért azt mondják többen, hogy...