Több mint rejtvény, több mint játék: rejtvényjáték.hu (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Több mint rejtvény, több mint játék: rejtvényjáték.hu
Most, hogy mondod, rémlik valami.
Ahhoz képest, hogy a rejtvényfejtéshez tele van az agyunk mindennel, ez az info úgy kiszaladt belőle, mintha ott se lett volna. A zenei kifejezések jobban megmaradtak. :D
Sutyik cicája már fenn van. Nagyon aranyos. A nevét még nem tudjuk, de bizonyára az is meg lesz.
Nagyon hasonlít egy régig cicánkra, Pirikére. :)
Szívesen tennék fel képet, de bár valaha tudtam, hogy megy ez, mára teljesen elfelejtettem.
Pedig most rövid a hajam!
Szívesen tennék fel képet, de bár valaha tudtam, hogy megy ez, mára teljesen elfelejtettem.
Pedig most rövid a hajam! [:)]
Majd ha tudsz, tegyél fel képet a kutyról. :)
Én is megmaradok a rejtvényfejtsénél. Semmilyen más játék nem tud úgy lekötni, mint az.
Örülök, hogy idetaláltál. Az adatlap, beállításnál katt a barna sorra "képeid", és már tölthetsz is képet.
Sokan már regisztráltunk régebben, csak éppen elfelejtettük, hogyan és mivel is kell belépni, de belejövünk mindannyian. Lehet kérni emlékeztetőt az e-mail címünkre.
Az én állatkáim is fogynak. Már csak ez az egy cicusom van. :(
Én is megyek fejteni, mert nem hagy nyugodni, hogy nincs még meg a 10 db-os aranyos extrám. :)
Szia Pepita! Szerencsésen idetaláltam.Regisztrálni szerettem volna a tanácsodra, a szokásos névvel, jelszóval, de már foglalt volt. Ekkor ütött szöget a fejembe, hogy ez valószínűleg én vagyok, és igen bejelentkeztem és fogadott. Ez már biztosan jó régen történhetett, mert el is felejtettem. Rájöttem arra is, hogy nézhetem meg tündéri kis hógolyó cicádat. Az még titok számomra, hogy lehet képet feltenni. Mondjuk nekem nincs sajnos állatom.Míg kertes házban laktunk, mindig volt kutyánk, sőt kutyáink, cicánk is. Egymás hegyén hátán aludtak a kutyák és a cica.Nagy volt a szerelem közöttük.
Most megyek rejtvény fejteni "haza".
Élesszük fel a fórumot itt a Hoxán, mert így képet is tudunk feltenni, magunkról vagy az állatkáinkról. :) Én fel is tettem egyet a cicámról.
Csak Pepitaként már nem tudtam regisztrálni, választottam egy keresztnevet hozzá, de így is megismertek. ;)
Halihó.
Tabletről ismét nem tudok rejtvényt fejteni. Opera böngésző + minden engedélyezve.
Hiba a következő: rányomok a betű helyére, de nem dobja fel a billentyűzetet, a kérdőjelek függölegesen, illetve vízszintesen megjelennek. Telefonról működik. :)
Köszi a segítséget előre is.
Nagyon tetszik. Köszönöm, hogy ilyen lehetőség is van.
Talán nem is annyira nyerés, mint az elismerés, hogy sikerült.
nagyon régen kerestem már ilyet.
Imádtam-ok rejtvényt fejteni.Felejtek! Ezért gyakorlom.Több-kevesebb sikerrel.Rajtam kívül mindenki megfejti a mega sztárokról szóló rejtvényt.Na én nem tudtam.Más az érdeklődési köröm így nem néztem a műsort.
Persze az igazság az ha tudom a függőleges definíciókat akkor meg lett volna!-:))
Nagyon szuper!
Imádom a rejtvényfejtést.
Működik tableten is már. :))
Csak annyi a zavaró, hogy a törlés gombbal nem törli ki, ha elvétek egy betűt, csak ha ráírok egy másikat.
Nagyon tetszik. ;)
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehetne több pontot összegyüjteni a dominó játékban?
- ATV Többet ésszel, mit gondoltok erről a telefonos játékról?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Játékszoftvereket ha kiírok DVD-re (egy lemezre több játékot), akkor azok működni fognak? A játékok elvileg csak lemezről indulnak el.
- Tud valaki mondani nekem egy vagy több jó stratégiai játékot?
- Hol lehet Budapesten ablakvarázst kapni?Több helyen voltam már (hobbi- és játékboltokban), de nem tartanak.