Titkos napló - kinek adsz olvasási jogot? (beszélgetés)
Akivel már évek óta levelezek, és akivel már személyesen is találkoztam.
ilyen volt nálam is.... írtam neki üzit, h ki ő és honnan ismerjük egymást..
Ha olyan jelöl, aki ismeretlen?
pont azért titkos nemigaz? :P
a titkosomat nemrég nyitottam, egy hete, 8-an olvassák :)
Én csak annak akit már régóta "ismerek" akár személyes találkozás is volt már... megválogatom kit engedek be!!!!!!!
most zártam ki pár embert a naplómból
1 hete megkértem azokat akik olvasnak, hogy köldjenek egy üzit, hogy ki olvas
és aki nem írt azt kizártam
mert az volt rossz, hogy 70 ember kedvence a naplóm és 90-nek volt olvasási joga
mostmár csak azokat engedem be akikkel már beszéltem
Mivel cicás naplóról van szó, szereti-e a cicákat? Van-e neki is cicája?
Vagy megnézem az adatlapját, és ha valamiből kitűnik, hogy ő is macskás, akkor mindenképpen megkapja a jogot.
Értem, mi az amit írjon magáról? Azért kérdezem, szeretnék felkészült lenni, ha ilyen szituba kerülök.
Mivel az én naplóm a kiscicáimról szól, azokat engedem be, akik szeretik a cicákat.
Ha valakit fórumon megismerek, őket mindenképpen visszajelölöm, ha valaki ismeretlenül kér jogot, akkor ő azért írjon egy pár sort.
ha valakivel már beszélgettem,vagy az adatlapjából kiderül,h hasonló cipőben járunk.
Ez jónak tűnik:)
Nem az a lényeg, hogy sokan olvassák.
azokat engedtem be, akik a másik naplómat is olvassák. :)
Pl. akivel sokat "beszélgettél", fórumon, egyéb helyeken, esetleg Te is tudod olvasni az Ő naplóját :))
Akit már nagyon jól megismertem és barátomnak is mondhatok. Akkor is, ha ez csak 1, vagy 2 személy.
Mi alapján bízol meg valakiben?
Azért kérdezem mert nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni.
A régi naplómat befejeztem- titkosban folytatom. Sokan írtok titkosat, szeretném megtudni, mi alapján engedtek betekinteni.
mindenkinek, aki nem épp tegnap regisztrált, és tudom, hogy eddig is olvasott.
Titkos napló - kinek adsz olvasási jogot?
További ajánlott fórumok: