Titkos napló, vannak tagok, akik már egy hónapja be sem léptek a hoxára...hagynád az olvasóid között? (tudásbázis)
Egyetértek. Elég kényelmetlenül éreztem magam, amikor rájöttem: olvasás kihagyása miatt az olvasási jog megvonása fenyeget...
Ha valaki bizalmat szavazott nekem amikor megengedte, hogy olvassam a titkos naplóját, miért várja el a napi-heti szintű olvasást, kommentelést?
Asszem még nem mondtad. Vagy én nem emlékszem. ;)
Köszi
Imádlak,mondtam már? :)))
Aha,mikor beléptem az oldalra,csak jöttek az üzenetek,hogy xy törölte az olvasási jogomat...pff...na mondom,ez fasza.
Mindegy...úgy is ritka a jó napló :)
:))
Nekem is van egy ilyen saját szentélyem. Jobb, mint a kockás füzet! Szeretem visszaolvasni, s rácsodálkozok, milyen dolgok, események milyen érzelmeket kavartak bennem.
Nem mondod, hogy kiraktak, mert nem voltál???
Na bazd, én meg csak aggódtam, hogy vajon nincs e valami bajod! Mondjuk kirakni nem is tudtalak volna, az igaz. :)
Elég nevetségesnek tartom, hogy valakinek az legyen a legnagyobb gondja, hogy ki olvassa (kommenteli) a naplóját és ki nem....
Felnőtt emberek vagyunk, nem???
Nehogy már engem valaki kötelezzen arra, hogy visszajelezzek!
Nekem egy titkos naplóm van, de az olyan titkos, hogy egy olvasót sem engedtem be.:))
Milyen jó! Most nincs ilyen gondom.:)))
írhat olyasmiről, amit nem szeretne mindenkivel válogatás nélkül megosztani. A titkos naplónál az ember maga választja meg, kiben bízik meg, és kiket enged be.
A sima naplónál nem is tudod kik olvassák, a titkosnál legalább ezt látod.
Az én naplómat egyébként elég sokan olvassák, de csak egy-két olyan akivel személyes kapcsolatom is van. Nem szeretném pl. hogy a munkatársaim a naplómon csámcsogjanak úgy, hogy nem is tudok róla. Viszont sokszor nem zavar, ha valaki ismeretlenül olvassa az ország másik végében, különösen ha ez kölcsönös.
Én fél évig nem voltam,és szarul esett,hogy kiraktak pár naplóból,mikor látták,máshol sem járok nagyon!
Egy ember hagyta meg,de róla nem is feltételeztem,hogy kirak,és durcáskodni fog mint egy idióta!Ha nem akarod megsérteni,várd meg...most annyira zavar,hogy nem olvas 1 ember?
Én viszonylag új vagyok itt, nem olvastam még titkos naplót.
Olyan hihetetlen eget rengető dolgokról ír benne az írója?
És ha x embert hozzáenged, akkor az miért titkos?
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- Sehol nem találok munkát pár hónapja! Van olyan, aki szintén keres és semmi?
- Ha gyermekedet bántanák az oviban, szó nélkül hagynád?
- Meddig lehet feljelentést tenni? 3 hónapja pénzt loptak a kártyámról