Tiszta lelkűnek mondtak ma. Ez jó vagy rossz? (beszélgetés)
nekem errol egy buta kis szerencsetlenke ember jon le, aki nem tud es nem is mer senkinek semmit mondani, mert annyira akarja, hogy elfogadjak, es barki mond neki barmit, rogton a mogottes tartalmat elemezgeti, hogy vajon mit jelent. egy egeszseges, normal ember tudja, hogy mi a jo es mi a rossz, legalabb sajat maganak, es van velemenye is, amit alapjan el es cselekszik
nem azt kene lesned, hogy mit szolnak hozzad az emberek, hanem a sajat eletedet elned, celt talalni, terveket
"Na jó, azért nem vagyok szent, mert mindenkiről meg van a véleményem :D csak nem hangoztatom."
Ez nem tisztalelkűség, hanem inkább sunyiság. Oké nem kell mindig megmondani a frankót, de mindig lapítani...
"Ritka az ilyen tiszta lelkű ember mint te, maradj meg ilyennek mert ez egy nagyon jó tulajdonság."
Erre megkérdezed, hogy ez jó-e.
Igen, ez jó, az álszentséget pedig nem sokan kedvelik.
Persze hogy jó!
De azért egy kis vagányság, talpraesettség sem árt ebben a mai világban!
Én egy visszahúzódó, csendes, "jókislány" típus vagyok. Sokszor naiv vagyok a férfiak terén, emiatt voltam már átverve, kihasználva stb.
Amúgy nem tartom magam butának, csak szeret éhes vagyok, meg olyan lelkiismeretes mindenkivel. Ma a főnököm azt mondta hogy "Ritka az ilyen tiszta lelkű ember mint te, maradj meg ilyennek mert ez egy nagyon jó tulajdonság." Na jó, azért nem vagyok szent, mert mindenkiről meg van a véleményem :D csak nem hangoztatom.
További ajánlott fórumok:
- Mi volt a legnagyobb "butaság", amit kérdeztek tőled, vagy mondtak neked?
- 2012, azt mondták még szegényebb év lesz mint a tavalyi!!
- Mi volt a legszebb mondat amit valaha mondtak neked?
- Valakinek mondtak már fiút ultrahangon, aztán mégis lány lett?
- Rendeltem SuperShock Max szempillaspirált, azt mondták, ez nagyon jó. Feltettem a szempillámra és összeragadt. Valamit rosszul csináltam?
- Miért mondták egy ismerősömnek, hogy a cukrosok egyáltalán nem ehetnek pirítóst, mert rosszabb, mint a sima kenyér?