Tiszafüredi lúgos viz tapasztalatok. /savtalanítás/ (beszélgetés)
Kb. fél éve, de nem redszeresen ittam, viszont teljesen kiiktattam a csokis, kakaós kajákat, lehet, hogy az is közrejátszik.
Azóta csak néha-néha szedem be, amikor nagyon kapar a gyomrom alján.5 évig szedtem a gyógyszert minden nap és most nem kell, azért szerintem ez magáért beszél. De napi 2 dl-nél nem szabad többet. Lúgosít is és a bélbajomra is jó :)
*** [link]
Én Salvus vizet ittam közel egy hónapig. Nagyon jó! Sós íze van, de tényleg nagyon jó tőle a pocim. Igaz, szedem a savlekötőt is, de amíg ittam a vizet, addig nem szedtem a gyógyszert és úgy sem fájt a hasam.
Jó a dolog a gyógyvíz, és szerintem akármelyik fajta megteszi, ami magyar.
Ittam én is rendszeresen, akkor még 250 Ft körül volt 2 liter. Enyhítette a gyomorégésemet. De olyan drága lett, hogy lemondtam róla.
Én is a Salvus-ra tértem át Igaz rém rossz az íze, de a hűtőben tartom. Mikor ég a gyomrom, egy kupicával lenyomok, így hidegen ki lehet bírni, s mérsékli a rossz érzést. Biztos rendszeresen kellene inni, kúraszerűen, de így is használ.
Szóval a Füredi lúgos pokoli drága lett.
Szia!
Én az 5 éve fennálló refluxomat a Salvus-szal hoztam rendbe, és ennyi év után a mindennapos protonpumpa gátló szedését abba tudtam hagyni :D
A tegnap vettem 2 litert. A boltba mondta az eladó, hogy kiváló savtúltengésre.
Már ittam pár pohárral...és valóban hat...evés után nem jön a sav...és tök jól érzem magam.
mi a tapasztalat...akik már fogyasztották kérem írjanak.
Most olvastam róla...és kiderült a feltalálója egy orvos...
csak az a gáz, hogy 2 liter 500ft-ba kerül...de lehet van ahol olcsóbb?
További ajánlott fórumok:
- PH csoda-füredi lúgos viz tapasztalatok
- Hogyan lehet Poroszlóról Tiszafüredre menni biciklivel?
- Mik a tapasztalatok az Anatur salaktalanító, lúgosító termékeivel kapcsolatban?
- Ki tudja, hogy Szolnokon hol kapható a Tiszafüredi ionos víz?
- Az LR Health & Beauty Pro Balance lúgosító ásványokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Nanna lúgos víz tapasztalatok