Tiramisu /andimax/ recept


15 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
8 adag feketekávé
fél dl amaretto vagy rumaroma
50 dkg mascarpone
3 tojás
2 csomag babapiskóta
2-3 evőkanál kakaópor
A Tiramisu /andimax/ elkészítési módja:
A tojássárgákat a porcukorral és a vaníliás c. keverd habosra. Add hozzá a mascarponét, majd a tojásfehérjéből vert habot is forgasd bele. A kávéhoz töltsd a likőrt, majd a babapiskótát egyenként mártsd bele, rakj egy réteget a tortaforma aljára, majd egy adag krém/pont a fele/, és még egy rész piskóta és a másik krém adag! A tetejét szórd meg kakaóporral, ha nem akarod mélyhűtőbe tenni tedd simán a hűtőbe 2 órára, hogy a piskóta megpuhuljon! Nálunk bevált Isteni fincsi recept!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Andimax, 2010. júl. 7. 20:04
A tiramisu /andimax/ elkészítési módja és hozzávalói.