Tippeket és tanácsok az angol tanulással kapcsolatban (beszélgetés)
Sziasztok!
Nézi/ismeri valaki ezt az angol oktató tévét? Érdemes előfizetni rá? Van valakinek tapasztalata vele?
Belenéztem, mert most ingyen van, eddig nem rossz, tetszik, mert szépen beszélnek benne, és sok érdekes műsort találtam. De érdekelne más véleménye is.
Előre is köszi a választ!
Hogyan tanuljunk meg automatikusan gondolkozni és beszélni angolul? Tippek, tanácsok!
Annak érdekében, hogy automatikusan tudj gondolkodni és beszélni angolul, tökéletesen kell tudnod az egyperces tréningeket!
Szeretnénk néhány tippet adni, melyek segítenek elérni a lehető legjobb eredményt.
Két hét alatt?
Akkor ez attól is függ,hogy mikor kezdi el az ember!
Én 50 éves vagyok, és neten tanulgatom, de nem könnyü:(
Nézem, milyen könyvet használhatnék kezdésnek!
Szia!
Igen, azzal is, sőt elsősorban a szakmai nyelvvizsgákban tudok segíteni.
Kérlek, hogy a megadott e-mail-en keress meg, ide nincs időm visszajárni.
Nem a könyv "dönti el", hogy milyen gyorsan tudsz megtanulni angolul.
Attól függ, hogy van-e "embered", aki elmondja neked, hogy mi az angol nyelv filozófiája.
Volt egy 12 éves kislány tanítványom. Nagyon jó eszű volt.
Az apukája az egyik legjobb haverom.
Fogadtam az apukával 1 láda sörben:), hogy két hét alatt megtanítom a lányának az angol nyelvtant.
Nyertem. :)
Kedves nyelvtanulók!
Nyelvvizsga-felkészítéssel, szakmai anyagok kidolgozásával fogllakozom. Online tanácsadásom bárki számára ingyenesen igénybe vehető.
Aki szeretné felmérni nyelvtudása szintjét, szeretna hasznos tippeket, útmutatót kapni, vagy éppen nem tudja, melyik típusú nyelvvizsga lenne számára az ideális, az bátran keressen meg:
translatorana@gmail.com
Köszi!
Hú, nem tudom a pontos nevét. Ilyen kékes-zöldes színe van.
na most megnéztem a libri honlapján, nem igazán lehet abból a listából kihámozni a szinteket... (ott pl egy kéket hoz ki a kezdő - elementary- szintre)
lehet van különbség abban is, hogy with answer (válaszokkal a könyv végén) vagy sem, van megszerkesztve a könyv. Mindenféleképpen a válaszokat is tartalmazó kellene! Amúgy van CD-s változatban is...
Bocsi, beszállhatok, mint angolt (is) tanító?
Vannak gyakorlati tapasztalataim.
Dohár András Péter: Kis angol nyelvtan
Szuper könyv, egyszerű magyarázatokkal. Nálam az igeidőknél alap.
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok nekem adni tanácsokat friss párkapcsolattal kapcsolatban?
- Terhességgel kapcsolatos tanácsok
- Iskolai ötleteket gyűjtsünk! Tantárgyakkal, tanulással, neveléssel kapcsolatban milyen jó tapasztalataid vannak gyermeked iskolájában?
- Képszerkesztéssel kapcsolatban szeretnék tanácsokat kérni!
- Kérdésem lenne tanulással kapcsolatban!
- Külföldi tanulással és öszöndíjakkal kapcsolatos tapasztalatok