Képszerkesztéssel kapcsolatban szeretnék tanácsokat kérni! (tudásbázis)
sziasztok!
olyan képet szeretnék szerkeszteni,mint pl a képek idézettel. feltennék egy saját képet, és hozzá valami jó/szép keret, és idézet,vagy valami szöveg hozzá.
ezt melyik programmal lehetne megcsinálni?
Köszönöm mkinek a segítséget!
A phptoscape-l ismerkedem.
Sziasztok!
Én PhotoFiltre programot használom, amit ingyenesen le lehet tölteni a netről, szerintem nagyon jó lehet vele több képet összevágni és szöveget is lehet beilleszteni.
helo. én photoshopot használok,de ezt elobb bekell szerezned.ezzel bármit meglehet csinálni.képeket osszerakni,retusálni,szoveget berakni..stb. és youtubon vagy akárhol a neten van fent segitség a használatához is.
meg én is szivesen segitek.
Az XnView progit tudom ajánlani erre!
Ha esetleg megvan, vagy letöltöd, akkor szívesen segítek!
Van egy Gimp nevezetű program, magyar nyelvű. Rengeteg mindent lehet vele csinálni és csak ajánlani tudom.
Mielőtt elkezdessz valami új dolgot, alap, hogy megismered a programot. Tehát végignézed a menüpontokat, ikonokat stb.
Ebben a programban bal oldalon az ikonok palettáján van egy A betű (azt hiszem), amire rákattintassz, majd a kurzorral kijelölöd a munkalapon, ahova írni szeretnél (szaggattt vonalas keretet látsz), majd ha felengeded a gombot, akkor beugrik a kurzor a négyzetbe és oda tudsz írni.
De gondolom,hogy Őt az is érdekelné,hogy hogyan működik.
Én tudom,csak azt nem tudom,hogy magyarázzam(írjam)le neki.
Szia!
Én a Paint programmal írom a szöveget a képre. Nagyon egyszerű és a gépeden alapból fent van.
Több helyen láttam már olyat pld.hogy több kép van megszerkesztve egy nagy képben.
Ezt hogyan lehet?
Hogyan lehet egy képbe szöveget szerkeszteni??
További ajánlott fórumok:
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Influenzás a családban! Szeretnék tanácsokat kérni Tőletek, hogy egy fedél alatt élve egy influenzással, hogyan tudnám megúszni ép bőrrel?
- Édesanyám beteg, aggódom - Tanácsokat szeretnék kérni
- Tudnátok nekem adni tanácsokat friss párkapcsolattal kapcsolatban?
- Szőlővel kapcsolatos tanácsokat tud valaki adni? Oldalt keresek vagy szakértőt!
- Ausztriai munkavállalással élettel kapcsolatban várok tanácsokat!