Tippek hízásra (beszélgetés)
Amig a tesonnal mentem, tok mas feladatokat kaptunk.
Es en nem szerettem soha a geoeket, szoval nekem ezt kerulve. meg volt egy servem, aminmost mar helyre tettek.
De olyanra biztam az edzes tervet, aki egy karon felhuzza magat, nyulank, mint egy macska, es majdnem annyit tud dumalni a kajarol, mint en.
Ha happy birthday szoveg kerult a tortara, engem mindig megtalaltak a headchefek, mert szepen irok meg csokoladeval is.
Ha a szuleim nem irattak volna be minden szarsagra, biztos nem menne.
Es azert mentem felnottkent is erzesekre, mert az kell.
Szerintem jo egy csapathoz jo oktatoval beigazolni.
Nekem ez elso csak csinalta a tukornel, de ritka jo leirat adott. Meg a fel szeme a csoporton volt. Amig maga is csinalta, elmonda, mit mashogyan.
Mas csopotban volt, aki korbejart, kozvetlenul segitett, megfogott, mozditott, azt nem mindenki tuti el.
Mindegyiktol barmikor lehetett kerdezni. Fejjel lefele vagy ora utan.
Azt nem lehet megmondani, mit szeretsz vagy sem, de szerintem ne videozz, ha jogazol.
Mint mondtam, en a falhoz mentem. Az nyitva volt, es ki lehetett menni, ha napfeny volt (vagy ismerted a gondkokot, es mashol edzes volt). En soha nem teniszeztem, de ugy pattogok a palyan, hogy azt hiszik, teniszezo vagyok.
Itt 24 oraban nyitva tarto edzotermek vannak, pedig ez egy kicsi varos. En regen 10-11 korul mentem ki futni otthon. Itt nem annyira, mert mar lattam kiegett auto a palya kozepen meg tudom, hogy noket eroszakoltak meg a folyoparton.
Soha nem joga youtube-oztam. Es nem is javaslom. Nem tutod, mi a szinted,mit csinalsz rosszul.. van, amire erdemes kolteni.
Most olvasom Pteri írását.
Én is éhesebb voltam mint rendesen úgy emlékszem, de nem ettem többet mert éppen rákból gyógyultam ki, az orvosom meg azt mondta ügyeljek a súlyomra, mert a méreganyaggal teli zsírszövetek is hajlamosítanak a rákra. Ezért inkább abbahagytam a Bérest, pedig az immunrendszerem normalizálása végett ajánlották.
Par km-rel tobbet futsz, az nem a vilag vege.
Esetleg sportol valtasz. Nekem a tenisz, amit csak falnal jatszottam igazan hatasos strassz oldasra. Sokkal jobban, mint a futas. Meg talan probalkozhatsz jogaval, ami sokszor meditacioval egybekotott. 1000 fele joga van, valamelyik tenyleg nagyon erot probalo, Amit ha nem kezd valaki helyrol hetre, nem megy, barmilyen izmos is, mert nagyon hosszu kitartasokig kell eljutni. Es nagyon erosen az agyi jatekon mulik.
Kb. 3 hónapja nézték a pajzsmirigyemet, jók voltak az eredmények. Bár volt valaki aki azt mondta, hogy magán eü intézményekben van valami összetettebb pajzsmirigy vérvizsgálat, arra kellene elmennem. Erről tudtok valamit? CSak a máj funkcióim rosszak a vérképben, most voltam vérvételen, hogy annak az okát kiderítsük, ott is kértem egy pajzsmirigy vizsgálatot. Majd holnap meg is nézem, hogy mi lett az eredmény.
Már én is néha nyugtatót veszek be mert olyan eszméletlen pörgés és feszültség van bennem a fel nem használt energiától, hogy iszonyatosan idegesítő és kellemetlen. Ma is már tiszta ideg voltam ettől az egész helyzettől. Elegem van belőle. (hogy nem tudok egy jó enni és eldögleni hanem egyfolytában vigyáznom kell, hogy mennyit eszek, mert különben ezekkel az iszonyatos energiákkal kell küszködnöm). És csak fogyok meg megőrülök az energiáktól és minél jobban lefogyok, annál energikusabb leszek. És közben idegesít, hogy fogyok de egyszerűen nem vagyok éhes és a helyzet is marhára stresszel, hogy még több zsírt fogok veszíteni, amikor már így is alig van. Ma már annyira elegem volt, hgoy el is engedtem. Gondoltam b...szok rá, ha még jobban lefogyok, majd akkor még soványabb leszek. Már abba is kezdek bele únni, hogy ezen stresszeljek.
Rendben van a pajzsmirigyed?
Esetleg nem működik túl?
A pörgésről gondoltam.
Én is ezerrel pörgök és nem tudok hízni.
Régen próbáltam a peritolt ,híztam is .
De nem javasolom ,mert leszedált.
Tulajdonképpen nem csináltam mást ,csak ettem és aludtam és szemmel láthatóan híztam.
Persze, nekem igazából nem volt olyan amit nem ehettem.
Viszont nem kardiozhattam, de annyira nem hogy azért is kikaptam ha bicajjal mentem edzésre. Szigorúan kocsival kellett közlekednem. A kardiogépek felé se nézhettem. De ez szerintem már picit el volt túlozva.
Nekem csak az edzés volt az ami bevált, semmi más. Ha egészségtelen kaját, vagy édességet eszek még jobban fogyok, felpörög az anyagcserém.
Talán a tészták azok, amikkel rengeteg evéssel magamra tudok kapni, de annyira sosem étkeznék egyoldalúan hogy szemmel láthatóan hízni tudjak tőlük.
Fehérjét, rengeteg tojást ettem mivel tápot nem akartam. Magvakat ettem sokat, de azokat csak délelőtt lehetett. Halat kellett volna, de azért nem vagyok oda. Sok csirkemell, némi disznó vagy marha, rengeteg rizs, alma, banán, zab, bogyósok, avokádó, tejtermékek.
De mondom kellett hozzá egy hozzáértő. Amíg netről olvasgattam, ettem addig nem ért semmit az egész.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- Atkins - Tippek a kezdéshez
- Pumanyuszi sikerdiétája, receptek, tippek
- Rafinált, okos tippeket várok, avagy hogyan szerezzem vissza a férjemet?
- Spórolás, költségmegtakarítás, költségcsökkentő, optimalizáció tippek, ötletek, ötletbörze.
- Cypromix tabletta hatása a hízásra?