Tipikus családi nyűg lagzi körül. Vélemény? (beszélgetés)
Biztos volt oka apukádnak, hogy így gondolja, ezt érzi... de biztos???? Sok esetben csak fáj, ha a másiknak kicsit jobban megy és belebeszél dolgokat a helyzetbe. Ez az egyik. Másik: Elképzeled, mekkora dilemát jelentett a házasulandóknak, hogy meghívjanak benneteket? Első reakció biztos az volt, hogy nem, aztán rájöttek, hogy nem akarnak haragot a két család között. Lehet, hogy nem csak anyukád békességpárti, hanem ők is?
Nem irigyellek a helyzetért... Én nem mennék el, beszélnék velük, megköszönném a meghívást, de elkerülném a kényes helyzetet és hogy apámnak ekkora fájdalmat okozzak.
mert nem:D az anyagilag behuzta az régebben volt már, és a fiataloknak se itt se ott köze nem volt a dologhoz és a lagzi meg most lesz majd
és azért az anyja tesoja huzta be, szal nem hiszem hogy direktbe volt, valószinüleg csak bedölt egy közös buli:D
vagy mondd meg anyádnak hogy nincs pofád odamenni, hiszen te se hivtad meg őket
ezt is el kéne fogadnia
szerintem nem éreznéd jól magad ott, és kidobott pénz lenne az egész
ime a megoldás:
szervezz arra a hétvégére a saját kis családodnak vmi programot az ország másik felében
így apádat nem bántod hisz nem mentél el
anyád meg ki tud ott menteni hogy jöttél volna de már programotok volt
Amikor nem hívtad el őket a Te lagzidra se volt több közöd az ügyhöz . Mégse hívtad őket el .
Nekem nem lenne képem menni ezért . DE ha békülni akarsz ne a lagzin tedd!!!!
Én előtte felkeresném őket és beszélnék ez ügyben .
TE és a családod akartok menni?
Én úgy vagyok vele, hogy csak azért, mert illik, nem mennék sehova...
Nem anyád és apád között kell döntened, hanem úgy, ahogy azt te és a férjed jónak látjátok. Ez a felnőttség.
Ha olyan fontos a 20. rokon esküvője, hogy bevállalsz egy cirkuszt, akkor azt vállald felnőtt ember módjára és menj el.
Ha nem fontos, akkor meg nem kérdés.
Nehéz azon gondolkozni, hogy engem bántottak e mert engem konkrétan soha, de anyámékat lenyulták vagy 1,5 millával. Ennyivel több hitel kellett a házukra mikor épitkeztek.
Hát szóval engem nem bántottak de őket igen.
:)
nehéz ügy.
Én nem mennék.
Amúgy nem értem, anyukád elmegy egyedül is?
Várjatok.
Nem a valaki és az Apám között van a dilemma, hanem anyám és az apám között :)
A 20. rokon engem sem érdekel.
Anyám A állásponton van , apám meg B.
a és b között nem tudom melyik a jó döntés.
Anno amikor az én lakodalmam volt akkor is igy volt, anyám a apám b és akkor b lett, azaz meg se lettek hivva pedig volt cirkusz bőséggel.
Most ugyan ez van. Mamám cirkuszol anyámmal keresztapám miatt, apám meg nem cirkuszol mert ő nem változtatott az állláspontján, tök jogosan.
Nekem anyám avgy apám között kell döntenem.
Lagzinra nem hivtam meg anyám testvérét és annak a családját mert anyagilag behuzta anyáméket és bár anyám a lagzikor nagy családi szeretetfíningben volt, apám megmondta hogy ő nem felejt8 a dolkog amugy a lagzi előtti évben volt és miliós nagyságrendű volt) .
Most anyám tesójának a gyereke megy férjhez és ők meghivtak minket. Apám szintén nem változtott a véleménye, nem megy , érthető is. De anyám meg megint szeretetfilingben van meg családi izémizében és menni akar.
Kérdésem: én és a családom(férjem és gyerekem) mi menjünk vagy ne menjünk??
Nekem közöm nincs amugy az ügyhöz nyilván apámat megkárositották "de" ezen kivül nekem nincs gondom velük.
Apámat sértsem meg és menjek el, mondván nekem nincs velük bajom(de azért aki apámat bántja az engem is vagy nem?) vagy pedig ne menjek el és akkor olyan mintha én is haragudnék rájuk??
A mi lagzink után nem haragudtak ránk rám és a férjemre mert tudták, hogy körünk nincs az egészhez.
De ha most anya elmegy és én nem akkor az gáz. Viszont ha anya megy és én is akkor meg apám mit gondol.
Váááá.
segitsetek! :)
További ajánlott fórumok:
- Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán?
- Németországi családi pótlék
- CSOK 2016 - Családi otthonteremtési kedvezmény
- Fujtott hús - ismeri valaki? Tipikus lagzis étel (volt gyerekkoromban...)
- Mennyiből lehetett a A 70-es évek elején egy 90 m2-es családi házat felépíteni körülbelül?
- Melyik Bp.-i kerületben lehet legolcsóbban jó állapotú 80 nm körüli családi házat venni?