Ezekről nem szívesen írnak az emberek szerintem. Hisz titkai mindenkinek vannak és minden második ember csalja a párját. Hisz az egy másik világ. Titokban, mégis szabadon kötöségek nélkül. Egy lopott csók vagy egy pici ölelés bármivel felér. Hidd el sokan járnak ebben a cipőben, de nem fognak róla beszélni. Pedig egyszer élünk és akkor kell boldognak lennünk!
Örülök,hogy rátaláltam a témára,mert most azt hiszen ebben a helyzetben vagyok.köztem és egy kollégám között kialakult egyfajta testi vágy,aminek pedig tilos lenne még a gondolata is.Mindketten kapcsolatban élünk,de mégis alig bírunk egymásnak ellenállni.Egy öleléssel kezdődött,már a csókolózásnál járunk,persze csak amíg a munkahelyi bujdosás engedi.Szóval érdekes a helyzet.
Neked van biztosan ilyen tiltott érzések és kapcsolatok ilyesfajta vágyaid. Azt mondja a közmondás kedves hozzászóló olyan szekér után nem kell szaladni, ami nem vesz fel. Inkább olyanok legyenek, amik az életben megvalósítható. Sokszor igazából az életben másképpen működik bizonyára te is tudod. Csupán csak szeretsz álmodozni. Üdv.Ágnes
Beszélgessünk titkos dolgokról..olyanokról amit nem lehet elmondani vagy vállalni senki előtt.Tiltott viszonyok ami csak jön magától...nem tudsz ellen mit tenni.
Szerelmek,érzések,viszonyok...
Orvos és páciens,tanár és diák,családos férfi és nő vagy csak azért fáj a szíved aki nem lehet a tiéd.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.