Ti úsznátok a Szajnában ? (beszélgetés)
Egyetlen folyóban sem úsznék.
Szívesen úsznék benne, a lovammal persze, mert állítólag franciául a ló vizet jelent, vajon igaz lenne?
Nem úsznék benne, mert néhány kivételt leszámítva nem megyek természetes vízbe. Az csak a ráadás, hogy piszkos és erős a sodrása. De én nem is vagyok olimpikon. :)
A belgák visszaléptek a döntőtől, mert újabb triatlonosuk került kórházba a Szajnában való úszás miatt. Szégyen. Na nem nekik, hanem a szervezőknek.
Egyetértek. Lehet(ett volna) egy kevésbé szennyezett, vagy esetleg tisztának mondható tavat/folyót stb. is találni. Az a baj, hogy tényleg nem készült B-terv.
Meg csónak, meg vizibicikli! És szerencsére kompot is 10 évente egyszer látok, használok. Viszont nézni szeretem biztonságos távolságból a tavakat, folyókat :)
Itt lakom a Balatonnál,de 20 éve még oda sem járok le,pedig gyerekkomata strandon töltöttem reggeltől estig.
Isten őrizz! A Dunában sem!
Olimpián? Hát hogy a fenébe ne?
Én ugyanígy vagyok vele! Maradok a jól bevált fürdőkádamnál :D
Lenne az az élethelyzet amikor megpróbálnál úszni ha előtte nem próbáltad, akkor is.😀
Még az se mindegy, hogy valaki eldöntheti, hogy bemegy-e a szennyezett folyóba, vagy szinte kényszerítik, mint most az olimpia miatt az úszókat.
Semmilyen vízben, még uszodában sem. Nem kedvelem a vizet.
Egy folyó vizébe sem megyek bele, a gyermekeimet sem engedem (még megtehetem, kicsik, később nem tudom, részükről ez fog-e változni).
Anyukámat nagyon régen a Tiszán elkapta egy örvény, nagyapám a hajánál fogva húzta ki belőle.
De ahogy 55Judit is írta, a szükség néha törvényt bont, szóval hasonló esetben nyilván, próbálnék menekülni :D
Önszántamból, időtöltésként biztos nem, de ha hosszú évek óta készülnék egy világversenyre,amit a Szajnában rendeznek meg akkor igen.
Csakis akkor ! 😀 Hátha életben maradnék...