Ti mit tennétek, ha párotokkal külön váltatok... (beszélgetés)
De ez volt az eredeti kérdésed !!!!
"Ti mit tenétek ha párotokkal külön váltattok. . . . . . . . . . . . ""Most erre válaszolok , amelyben szó nincs gyerekről ! Én ha különválnák mit tennék ,elöször is elmennék a Templomba imátkozni ,hogy Isten meghallgatta a kérésem :))) És végre egyedül élhetnék ,mert engem az Isten is szinglinek teremtett ,a mai napig nemtudom ,hogyan birtam 30 évmél többet egy házasságban , de ezt mindenki tudja rólam itt , annak ellenére ,hogy mi jól megvagyunk a párommal ! De azért azonnal bele is mennék egy válásba és tuti soha nem sírnék ! :))))))))))
"mert nem csak az fáj hogy a gyerekünkkel nem foglalkozik."
Azt felejtsd el,más lapra tartozik!
Ha nem tudtok normális felnőttként viselkedni ,akkor hagyjátok egymást a csudába.
Ha a gyerekednek élsz ,akkor a legjobb ,ha nem foglalkozol az apával.
Mert téged tesz tönkre,te meg őt,az örökös veszekedésetekkel.
Még pici a gyerek,elsősorban rád van szüksége,később talán lehiggadtok és csak a gyerek miatt megbeszélitek a továbbiakat,de ehhez az kell,hogy elteljen egy kis idő.
Azért is letojhatja ,mert ilyen vagy amilyen!
Süt belőled a gyűlölet a ,sérelem ,a düh,meg a harag!!!
Mindenkire gondolsz csak a sajád fiadra nem!
Nézz már magadba!
Hehe,na ugye,kibújt a szög a zsákból!
Ha így viselkedtsz a volt pasiddal is nem csodálom,hogy még a saját gyerekét is elkerüli MIATTAD!
A válásra reagált és az a kettejük dolga.
Miért akarod mindenáron csak az Ő nyakába varrni az egészet?
Mindketten gyerekesen viselkednek,holott a bébi óta vége a gyerekkoruknak és felelőséggel tartoznak a pici iránt mindketten.
Mindkettőjüknek együtt kell megváltoztatniuk a hozzáállásukat az egész helyzethez.
Mindkettőjüknek közösen kell egy nagy levegőt venni és elfelejteni a sérelmeiket,vagy félretenni egy időre ,amíg higgadtan nem tudnak beszélni róla egymással.
Akkor mint már tanácsoltam ,jegeljétek az egymás közti vitákat ,problémákat és csak a gyerek miatt értekezzetek ,de az nem megoldás,hogy az anyára haragszol,lényegtelen ,hogy jogosan vagy sem,akkor is foglalkoznod kell a fiaddal.
Legyetek kicsit felnőttebbek,gyereketek van már ,muszáj lesz felnőnötök hozzá!
Ezen ne csodálkozz!
Üljetek le és beszéljetek! Ez sokat segíthet. Szerintem legalábbis.
Ha veszekedtek sem a gyerek elött !!! Neki az fáj nagyon !!!!
Igen fiatal még ez a válás ,bizom benne ,hogy mindketten megtaláljátok a kompromisszumot és megtudjátok beszélni a dolgokat a Bence miatt is !
Higgyétek el a kisgyerekben mély nyomot hagy.És gondolom nem akarjátok ,hogy lelkisérült legyen ! !!!
Én azt tanácsolom Bence szüleinek, hogy vele szemben viselkedjenek úgy mint ahogy egy anyának és egy apának kellene!
Egymással meg tök mindegy!
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyit beszélgettek a férjetekkel, párotokkal otthon?
- Ti beszéltek a párotokkal napközben telefonon?
- Milyen gyakran bújtok ágyba a párotokkal?
- Hogy jöttetek össze párotokkal és hol ismertétek meg egymást?
- Jártok külön szórakozni a párotokkal?
- Ti hogy álltok a dekoltált ruhákhoz? Viselnétek dekoltált ruhát mondjuk, ha elmennétek a párotokkal? Vagy csak barátnőkkel vacsizni?