Ti mit szoktatok reggelizni? (beszélgetős fórum)
Szendvicset, gyümölcsöt, zabkását, kukoricapelyhet, tojásos ételt (tükörtojás, rántotta, omlett), bundás kenyeret, lángost.
Mikor mennyi időm van, de valamit mindig és a kávé, vitaminok, 3-4 deci folyadék sosem maradhat el.
-Pur-pur kenyér /vagy csak sima teljes kiőrlésű /, ubi, paradicsom, cottage cheese
-Rántotta vagy tükör tojás teljes kiőrlésű kenyérrel.
Azt hiszem, készítek egy listát, mit lehet reggelire enni. És kimágnesezem a hűtőre, hogy tudjunk válogatni. :D
Jó kis ötletek. :D
gyereknek tejbegríz, magos-pelyhes gyümölcs joghurt, rántotta, bundás kenyér, virsli, töpörtyű kenyérrel(imádja és követeli a kacsa és libaszármazékot), "tejbevaló" ez reggelizőpehely - gyári
persze külön-külön;)
Szia!Én interneten találtam egy jópofa melegszendvicset még régen.Azóta gyakran megcsináljuk..kenyér szelet, megken vajjal vagy vajkrém,vagy sajtkrém, ki hogy szereti...
felkockázok sonkát, paprikát, hagymát, uborkát paradicsomot(ez is egyénfüggő ki mit szeret)ezt összekeverem egy tálba és rászórom a kenyérre, majd reszelek rá sajtot és megszórom oregánóval(de elhagyható..) és előmelegített sütőbe be pár percig, jó ropogós, nagyon nagyon finom mi nagyon szeretjük és ráadásul mutatós is hogy az olvadt sajt alatt látszik hogy sokszínű, és nem utolsó sorban vitamindús is:)
Meg nem tudom mennyi idősek a gyerkőcök..mikor kicsi voltam anya nekem sokszor békás szendvicset csinált:)az úgy néz ki, hogy zsemle elkészít és felül egy kis bevágás, és bele két karika uborka,hogy kilógjon kb a fele, rá egy-egy pötty majonéz, vagy piros arany vagy ketchup.Nagyon cuki:)
kenyeret, mert anélkül nekem nem élet az élet :)
Hozzá hol ezt, vajat, felvágottat, néha magában paprika és paradicsom, kíséretében, vagy narancs lekvárt :)
Elég változatos remélem :)
Bár az utóbbi hónapokban reggel egy kis tejben áztatott zabpelyhet szoktam, állítólag jót tesz a szervezetnek :) és az emésztésnek :D
Áhh, az nem jó.
A gyerekeknek szeretnék valami reggeli ötleteket.
Már unjuk, hogy minden reggel tej+zabpehely megy. :D
Általában semmit.
Ezt olcsón megúsztad. :)
Akkor lesz kesernyés, ha fémpengével akarod ledarálni:)
Puhára kell sütni, és utána szétnyomkodni.
További ajánlott fórumok:
- Gyűlölök reggelizni, de muszáj lenne, mert éhgyomorra nem...
- Ki szokott gyümölcsöt reggelizni?
- Mit szoktál reggelizni?
- Lehet reggelizni a vastagbéltükrözést megelőző nap reggelén? Pécsiek? Mi a szokás?
- Mit szoktatok reggelizni, ebédelni és vacsorázni?
- Inzulinrezisztencia miatti diéta alatt, mit szoktatok reggelizni, tízóraizni?