Ki szokott gyümölcsöt reggelizni? (beszélgetős fórum)
Ha nem laksz jól 1 almával, egyél tízóraira is egyet, vagy egyél reggelire többet, ha jól esik.
Szoktam télen almát, mandarint, kivit felcikkezni, és azt eszem, ha harapom az almát, elég 1:), és eszem még később.
Ha nem fogyni akarsz, szerintem nem kell mennyiségi korlátokat betartani:)
Sztem pusztan arrol van szo, hogy a nehez kajakat nem birom reggelire. Aki birja, egye, en maradok a gyuminel ,ez bevalt.
Az en szervezetem magat a bundas kenyeret tuti nem toleralja,de egyszer-egyszer elcsabulok, ennyi:)
Azert koszi!
Sziasztok!
Köszönöm mindenki hozzászólását!!
Okosabb nem lettem,de úgy döntöttem megpróbálom és majd kiderül rám milyen hatással lesz! Valaki írta,hogy reggelire 1 alma. Na azzal biztos,hogy nem laknék jól, ezért is kérdeztem,hogy ki mennyit szokott reggelire enni.
Én nem fogyni akarok,csak magamra szeretnék odafigyelni,egy kis husi feljött a pocakomra és azt szeretném leadolgozni. Nem elég a torna,mert ha melette mindenféle lisztes dolgokat eszek akkor ugyan úgy megmarad a pocakom.
Ha nyaralunk. és felpanziós az ellátásunk, szoktam reggelizni.
Megiszom a citromlevemet ébredés után, eszem valamilyen gyümölcsöt. és 9 körül reggelizek.
Nem puffadok, hogy mennyire tudnék dolgozni, nem tudom, mert nyaralok, de egyébként nem is kívánom más körülmények között az egyéb reggeli félélet:)
Igazad van, bocs. Rosszul emlékeztem.
Nekem akkor van minden bajom egész nap, ha nem gyümölcsöt eszem reggel. Ez alól egyedül a házi gyümölcs joghurt búzakorpával. De egy jó kis szalonnás rántotta után halott vagyok egész nap :)
Ismerem, néhány évvel ezelőtt egy kolléganőm sokat fogyott vele. Az elv úgy van, ahogy leírod, de az említetteken kívül minden nap gyümölcs van délig, sőt x naponként egész nap. Kiegészülve néha víznappal.
Ő is sokat hízott vissza.
A 90 napos - mert azt egy orbitális baromságnak tartom - kivételével gyakorlatilag az összes irányzatot kipróbáltam.
Mind közül a testkontrollal érzem magam a legjobban - utána a paleo, de ahhoz csak ritkán van türelmem.
Persze van kilengés, még a magam kedvéért sem mondanék le a klasszikus rántott húsról, de az alapelveket tartom, egészséges vagyok, energikus és a súlyommal sincs probléma.
szegény fórumindító azóta nem is járt itt...
megértem
Épp ma vtam laborban. A terheléses cukor vizsgálat a kismamáknál, na az aztán megemeli a vc.szintet:o)
Egyébként eü az egyik végezttségem és dolgoztam is benne jó pár évet, azt tudom mondani; mindig változik az álláspont majdnem mindennel kapcsolatban, úgyhogy mindenki (t)egye azt ,ami neki beválik.
Tejjel kapcsolatban már kiderültek egyéb turpisságok. Azonnali vércukor emelésre használható, értsd: rángatja a cukorszintet. Adott esetben (hipózás) ez hasznos lehet, de közismert, hogy hipózásnak általában diétás kihágás az előzménye. Lehet, hogy éppen egészségesnek hitt élelmiszer volt.
A méz azért egészséges, mert tele van olyan anyagokkal, amik természetes antibiotikumként működnek.
A természetes ételek cukortartalma nem ellenség, nem teszi tönkre a szervezeted és az egészséges ember inzulinválasza is normális rá. Normális mértékben adagolva.
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- Küldj egy gyümölcsött!🍍🍉🍇🍊🍋🍌
- Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök?
- Írjunk gyümölcsöket, zöldségeket szóláncban
- Egy hölgy, aki naplót vezet arról, hogyan tud napi 1500 Ft-ból meleg ételt, gyümölcsöt varázsolni
- Mit szokott reggelizni, ebédelni, vacsorázni 1 éves babátok?