Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ti mit csináltok, hogy a stefánia vagdalt ne repedjen ki, meddig sütitek és a kolbászos karajt meddig sütitek? fórum

Ti mit csináltok, hogy a stefánia vagdalt ne repedjen ki, meddig sütitek és a kolbászos karajt meddig sütitek? (tudásbázis)


8. salabakter (válaszként erre: 7. - Murva)
2012. aug. 17. 02:33
Én a helyedben zacskóban sütöttem volna.
2012. aug. 16. 21:57
A stefániám jó lett,de a kolbászos karaj azt hiszem túl száraz,pedig alufóliában sütöttem csak a végén vettem le,hogy megpiruljon,vajon miért?Ötlet?
2012. aug. 16. 16:24
Köszi mindenkinek már 50 perce sül remélem már nem reped ki
2012. aug. 16. 15:50
Csak egész tojással kell lekenni.
2012. aug. 16. 15:44
A stefániát úgy göngyölgetem, hogy alulra essen az összeillesztés. Le szokták kenni sütés előtt tojással, akkor sem reped az oldala.Folyamatos locsolgatás mellett közepes tűznél ropogósra kell sütni. Én hústűvel szoktam nézni, hogy átsült-e? De ha szép ropogós, akkor tuti, hogy átsült. Az időt nem szoktam nézni.
2012. aug. 16. 15:43
zsírral kend be bőven
2012. aug. 16. 15:43
Kb. fóliában egy órát, majd fólia nélkül még egy fél órát. Nem lehet, hogy sok tojást teszel bele, azért reped szét?
2012. aug. 16. 15:32
Ti mit csináltok, hogy a stefáni vagdalt ne repedjen ki, meddig sütitek és a kolbászos karajt meddig sütitek?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook