Ti mit csináltok, hogy a stefánia vagdalt ne repedjen ki, meddig sütitek és a kolbászos karajt meddig sütitek? (tudásbázis)
8. salabakter (válaszként erre: 7. - Murva)
2012. aug. 17. 02:33
Én a helyedben zacskóban sütöttem volna.
7. murva
2012. aug. 16. 21:57
A stefániám jó lett,de a kolbászos karaj azt hiszem túl száraz,pedig alufóliában sütöttem csak a végén vettem le,hogy megpiruljon,vajon miért?Ötlet?
6. murva
2012. aug. 16. 16:24
Köszi mindenkinek már 50 perce sül remélem már nem reped ki
5. salabakter
2012. aug. 16. 15:50
Csak egész tojással kell lekenni.
4. b235ac96d5
2012. aug. 16. 15:44
A stefániát úgy göngyölgetem, hogy alulra essen az összeillesztés. Le szokták kenni sütés előtt tojással, akkor sem reped az oldala.Folyamatos locsolgatás mellett közepes tűznél ropogósra kell sütni. Én hústűvel szoktam nézni, hogy átsült-e? De ha szép ropogós, akkor tuti, hogy átsült. Az időt nem szoktam nézni.
3. f799cac10e
2012. aug. 16. 15:43
zsírral kend be bőven
2. 8de751c033
2012. aug. 16. 15:43
Kb. fóliában egy órát, majd fólia nélkül még egy fél órát. Nem lehet, hogy sok tojást teszel bele, azért reped szét?
1. murva
2012. aug. 16. 15:32
Ti mit csináltok, hogy a stefáni vagdalt ne repedjen ki, meddig sütitek és a kolbászos karajt meddig sütitek?
További ajánlott fórumok:
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- Mit csináltok, ha hosszabb ideig fáj a fejetek?
- Mit csináltok október 23-án?
- Ti mit csináltok akkor, ha a 13 éves kamasz fiúval nem lehet otthon bírni?
- Ti mit csináltok ha a párotok tök ellentétesen neveli a gyereket, mint ahogy ti szeretnétek?
- Szobacica: Mit csináltok, hogy ne legyen minden macskaszőrös?