Ti milyen ránctalanító krémeket használtok? (beszélgetés)
Én korábban GiGi termékeket használtam, aztán volt 1-2 rossz tapasztalatom velük -pl nem annyi volt a tubusban, mint amennyinek kellett volna lennie és az őssejtes krémjük 2 hónap alatt megbuggyant- így kozmetikussal úgy döntöttünk váltunk, most Anacondázok, nevetségesen olcsó és az én hiperérzékeny bőrömet sem kezdi ki (korábban ezért volt a GiGi, bár ott is minden krémváltásnál kellett pár nap beszoktatás) egyelőre próbaüzemmódban használom, még csak 1 hete; meglátjuk
De tényleg olyan röhejesen olcsó és ahhoz képest egyelőre abszolút jónak tűnik (legalábbis a 20ezres korábbi krémem sem nyújtott többet) hogy egy próbát mindenképp megér.
Szia!
Én csakis természetes anyagból készült terméket használok és nekem teljesen bejöttek.
Az ökonetes arckrém és Q10 krémet ajánlom, de vannak kifejezetten ránctalanító krémek is.
Semmiképp sem botox :)
botox.
Vagy beletörődés:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?
- 40 feletti Nők! Milyen hatásos ránctalanítót használtok? Tippek, tanácsok, krémek...
- Milyen ránctalanítót használtok?