Ti jóban vagytok a testvéreitekkel? (beszélgetés)
Mikor a kérdés született, akkor még az lett volna a válaszom, hogy igen, nagyon.
Ma már viszont az, hogy sajnos nem.
Mi öten vagyunk testvérek, de sajnos csak négyen élünk. Három lány két fiú a felállás. A kisebbik öcsém halt meg öt hónapos korában. Mi négyen mindig is jó testvérek voltunk. Most is bármikor meghalnánk a másikért. Mindegyik testvéremet ugyanúgy szeretem, és ugyanolyan büszke vagyok mind a hármójukra. Nővérem okos, intelligens, kitűnően sőt lehengerlően fogalmaz, csinos az arca, jól bánik a sminkkel. Hugicám bohókás, szép arcú, állatimádó. Öcsém meg... Áh... Bármit megtenne értünk.
Tényleg náluk jobb embert nem ismerek.
Mi ketten vagyunk testvérek.Nekem húgom van.
Nagyon jóban vagyunk,rendszeresen összejárunk sokat vagyunk együtt.Az én fiam és az ő kisfia is nagyon jól megértik egymást,pedig viszonylag nagy a korkülönbség(11év) a 2 gyerek között.Olyanok mintha ők is tesók lennének.
Sajnos nem igazán!Én hiába próbálkozom,ők nem nagyon akarnak tudomást venni rólam!Az is lehet hogy utálnak!Legalább is a bátyám tuti a húgom...hát azt nem tudom,lehet ő is!Az öcsém meg még kicsi,de anyám majd meg mérgezi a lelkét és ő sem olyanak fog látni amilyen vagyok!
Pedig de jó lenne ha jóban lennénk!Hiányzik egy igazi jó testvér!:(
További ajánlott fórumok:
- Miért ilyenek a párom testvérei?
- Hiába vannak testvéreid, ha egykének érzed magad, amióta csak, Világ a Világ!😲😫😵😳😒
- Az 1 éves 4 hónapos cicának testvérei születtek, 3 napja ő is újra szopik, hagyjuk vagy próbáljuk elválasztani?
- Elmennétek úgy a céges csapatépítőre, hogy akikkel igazán jóban vagytok ők nem mennek?
- Mit tennétek, ha egy ismerősötökkel nem vagytok jóban, de néha úgy alakul, hogy a lekötelezettje leszel? Kellemetlen dolog.
- Jóban vagytok a párotok exfeleségével?