Miért ilyenek a párom testvérei? (beszélgetés)
Szülei már nem élnek:(
Igen próbálok jó fejet vágni mikor náluk vagyunk csak nehéz állandóan azt hallani, hogy mondják páromnak neked könnyű nincs a adósságod hiteled te ezt nem tudod milyen mikor itt egy gyerek azt nevelni kel valamiből....(
Az én véleményem az,hogy...először is a facebook-ot nagy ívbe,ne keseregj ilyen butaság miatt,hogy nem lájkolják a képeid!
A másik,szerintem irigyek is valamire...
És végezetül Neked egyedül a párodnak kell megfelelned!
Az anyukájával milyen a viszonyod??
Ahogy csuri írta ha muszáj,és vendégségbe mennek,légy kedves!:)
Kitartás!
És az örökségen jár az eszük? :O
Szép kis bagázs...
Tudod te,hogy mi a baj!:)
Egyszerű a dolog,ha ő akar menjen,ha véletlenül elmennek hozzátok,légy nagyon kedves,bármennyire is nehezedre esik.
Húh akkor másnál se valami fényes a dolog:((Egyszer tettek utalást arra, hogy páromnak van pénze és mióta velem van a kereszt gyerekeit nem támogatja meg egyáltalán csak fog gondolom hagyni majd rájuk is ezt kérdezték még anno páromtól.Párom azt mondta még él ne beszéljünk már ilyenről
Arra gondoltam anyagi dolog is közrejátszhat
Egy két rokona folyamatosan húzza le pénzel páromat mondván szegény nincs pénze annyi amennyi kellene a megélhetéshez...
Meg régebben több ajándékot vett a gyerekeknek ezt mondták most már nem vesz.
Mikor oda volt a kapcsolatunk elején egy esküvőn akkor párom viccesen megjegyezte, hogy mi leszünk a következők ere Ők mérgesen rá néztek majd elfordultak így indul már akkor.
Szerintem túlliheged a dolgot "ilyenékkel" kapcsolatban.
Vagy tedd félre az eddigi sértettséged, vagy fogadd el, hogy merre hány méter, de így, hogy most a szíved mélyén a francba kívánod őket értelmetlen a nyitást várni.
Eleinte en is has.helyzetben vtam,de szepen - lassan kezdett valtozni,sooot mara mar tok jo a viszonyunk.
Te nyitsz felejuk?
De megkérdezted már tőlük,vagy csak feltételezed,hogy ezt mondanák?
Ugyanis lehet pont ez a bajuk,hogy úgy járkálsz mint egy megbántott borsó hercegnő és pont ezért utálnak.
Tudod,néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
További ajánlott fórumok:
- Ti jóban vagytok a testvéreitekkel?
- Szerintetek jogos volt a páromtól hogy ilyeneket vágott a fejemhez?
- Miért írogat a párom ilyeneket egy másik nőnek? Mi ez köztük?
- Hiába vannak testvéreid, ha egykének érzed magad, amióta csak, Világ a Világ!😲😫😵😳😒
- Az 1 éves 4 hónapos cicának testvérei születtek, 3 napja ő is újra szopik, hagyjuk vagy próbáljuk elválasztani?
- Mondjátok meg nekem légyszi, hogy a körmöm miért dobja le a gél lakkot, az épített körmöt és ezek testvéreit?