Miért írogat a párom ilyeneket egy másik nőnek? Mi ez köztük? (beszélgetős fórum)
Most megint elkezdett hozzám közeledni azzal a lánnyal látszólag megint lezárult köztük.
Szerintem csak szórakoznak egymassal.
Egy MÁSIK férfire gondoltam, akiben meg lehet bízni.
Megragaszthatják a törött csészét, de olyan már sosem lesz.
Azért egy jelszóval levédhetné.
Kéne neki szólni.
Miért nem lehet, hogy egy párnak nincsenek egymás előtt titkaik, nem lenne gyanú és kikacsintgatás, ehelyett mindent megbeszélnének és együtt kacsintgatnának, mert az csak kacsintgatás. De veled lenne együtt.
Akkor nem kellene kutakodni, mert önként megmutatná, hogy mit csevegett a csajjal.
Sziasztok! Eszembe jutott hogy már régebben volt fórumon erről.
Hát most lett folytatása a történetnek. Azóta nagyon eltávolodtunk egymástól sokat veszekedunk és ujra képbe került egy időre ez a nő. Talalkozgattak a párom etette hogy el akar engem hagyni vele akar lenni. Erről itthon lapit bár tény hogy pedzegette már hogy vége köztünk.
Hát ezt valóban nem szoktam, az tény. De ha néha látná valaki, hogy miket írogatunk egymásnak, az hinné, hogy biztosan nem vagyunk normálisak, és hogy van köztünk valami, pedig jaj dehogy, csak 8 órán keresztül nem tudok erőltetetten komoly maradni... :)
Van egy b*zi haverom is, imádjuk egymást, ott szerencsére akkor se kéne magyarázkodni, ha ország-világ látná az üzenetváltásokat. Vele baráti viszonyban vagyok, meg szoktuk egymást ölelni, néha a vállamra teszi a kezét, vagy én megérintem, de ezeknek zéró szexuális töltete van.
Amúgy most eszembe jutott, hogy eddig nem tűnt fel különösebben, de az előző munkahelyemen a csapatomban mindenki a másikat kicsimnek hívta :DDD Szerintem rohadt jó volt, annyi poénos helyzet jött belőle, hogy gurultunk a röhögéstől.
Jójó minden helyzet más, de nem tartom vészesnek. FI, ha zavar, akkor viszont mondd el neki, mert néma gyereknek az anyja se...
Beszélj vele, ha zavar, más megoldás nincs, a szúrós tekintetedből nem fogja tudni kitalálni, mire gondolsz.
Onnan gondolom hogy egymáshoz érnek hogy úgy írta legközelebb is megsimogatja és milyen puha bőre van.
Nem tudhatom hol simogatta..
Állítólag,,,
Kicsit zavaros:)
Ezt mondom mint két hülye tini.
Lehet a kisz szejejmem pont így nem hangzott el de ilyesmiket kell elképzelni.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos volt a páromtól hogy ilyeneket vágott a fejemhez?
- A P.S. I love you filmhez keresek hasonlókat, mondjatok ilyeneket nekem légyszi!
- Szerintetek miért kérdezett ilyeneket tőlem?
- Gyorsan elkészíthető, finom sütik receptje után érdeklődöm! Tud valaki ilyeneket?
- Gyors ételek?Ti szoktatok ilyeneket csinálni?
- Mire utal, ha ilyeneket mond? Fog még keresni?