Mire utal, ha ilyeneket mond? Fog még keresni? (beszélgetés)
Tudod, hogy ki koslatna utánad, ha majd mindenhonnan letiltanál.
Már csak büszkeségből sem tenném. Bár nem vagy férfi, de azt mondanám játsszál azzal, amivel egyidős vagy, ne velem.
Du bist ein idiot?
Ha mindenhol letiltottad, mégis hogyan jelentkezzen? Vagy dakota vagy és várod, hogy füstjeleket adjon?
"Többször látom, hogy online, de nem ír"
Most akkor nem értem, mi a problémád. Mit kellene tennie?
Sosem értettem, hogy lehet megbeszélni, hogy lefekszünk egymással, vagy nem. Ez egy nem előre programozható tevékenység, hanem egy spontán, mindkét fél egyértelmű akaratából létrejövő dolog. Már ha egy normális párkapcsolatról van szó.
Ha meg még feltételeket is szabnak hozzá, hát nekem is elmenne a kedvem az egésztől. Vagy jön magától az egész, vagy ne erőltessük..
Egyetértek.
Szerintem se fog keresni, de a leírtak után ennek inkább örülnöd kéne ahelyett, hogy azt lesed, online van-e, ír-e ...
A fórumaid alapján nálad valami nagyon nem OK...
Egyébként meg tanuljuk már meg, hogy a beszéltünk, és az írtunk nagyon nem ugyanaz...
Ejnye-bejnye. Nem bántál vele szebben.....
Ez vicc volt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gondolom h talán attól függ, h hogy fogsz viselkedni vele ezután.
Illedelmes faca-gyerek, aki nem erőlteti a dolgokat.
Pár napja nem jelentkezik. Többször látom, hogy online, de nem ír.
Legutolsó alkalommal, amikor beszéltünk azok voltál az utolsó kijelentései, hogy azt írta, hogy sajnálja, hogy nem bántam vele szebben, mert ő tényleg sokkal többet látott bennem, illetve az, hogy ő nem erőlteti a dolgokat, mert látja rajtam, hogy nem akarom, csak nem mondom ki valamiért.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos volt a páromtól hogy ilyeneket vágott a fejemhez?
- A P.S. I love you filmhez keresek hasonlókat, mondjatok ilyeneket nekem légyszi!
- Miért írogat a párom ilyeneket egy másik nőnek? Mi ez köztük?
- Szerintetek miért kérdezett ilyeneket tőlem?
- Gyorsan elkészíthető, finom sütik receptje után érdeklődöm! Tud valaki ilyeneket?
- Gyors ételek?Ti szoktatok ilyeneket csinálni?