Ti is undorodtok a turis ruha szagától? El lehet valahogy tüntetni? (tudásbázis)
Nem rosszabb, mint amikor elmegyek egy edzőterem előtt: az az igazi aromás verejtékszag :O
Ilyen "szagos" turiba én sem megyek,de ott a ruhák is olyanok.10 évesnél fiatalabb ruha ilyen helyen tuti nincs,sőt,az még újnak számít :)Nagyon keveset látok ma már belőlük,kevesen keresik ezt a "minőséget".
nálam is ez van, már a bolt előtt érzem a szagot, vááá.
nem viccelek, próbáld ki aztán utána írj.
Mondasz valamit:) És ugyanaz az illat volt, mint amikor a nyugatnémetországi rokonoktól kaptam használt rucikat, annak is imádtam az illatát, s valóban több vásárolt használt ruhán is éreztem már.
Olyan helyen ahol penetrás szag van biztos nem turkálok, hanem szépen kifordulok az ajtón.
De amikor elkezdődött itt a használt ruhák értékesítése nagyon jó illatok voltak, főleg a holland bálásoknak. Valami nagyon jó illatú mosóport használtak kimondottan szívesen vásároltam tőlük nagyon jó minőségű tiszta holmit.
Először nekem is fenntartásaim voltak e üzletfélével: aztán amikor megjelent az ügyvédnő, a bíró, a tanárok, stb., akkor már nem szégyelltem. Szeretem az extravagáns, hímzett, csipkés dolgokat; és itt meg is találom, csak kell tudni válogatni.
most csak ugye viccelsz????
:DDDD
na akkor Te átérzed a problémámat :)))
még egyszer elmondom: NEM én vettem!
életemben nem vettem még turiban és nem is fogok.
nem nagyzolás ez vagy valami ilyesmi, egyszerűen nem visz rá a lélek.
Ne vegyél turis ruhát ha undorodsz a szagától!
Hát.... :-)
Azért a legtöbb cucc már nagyon jó. Nem hinném, hogy az összes fiatalos cucc fertőzött fiataloktól származna :-) lehet ez volt régen vmikor de manapság megunt ruhákat vásárolnak fel, értsd úgy az angol megveszi, hordja 1 alkalommal és már meg is unja.
Szerencsére ez nagyon nem jellemző :) Mármint hogy hagyatékból vásárolják fel a ruhát..nem is tudom van-e még ilyen...nagyon ritka lehet..
A turis ruhát alaposan ajánlatos fertőtleníteni,mert a kereskedők külföldön általában a hagyatékból maradt ruhákat vásárolják fel, ami előtte lehetett fertőző beteg emberek tulajdona is.
Egyébként vannak emberek akinek nagyon érzékeny az orruk. Én is ilyen vagyok. Vannak szagok, amit más nem is érez, én meg rosszul vagyok tőle. Vagy volt, hogy a 30 fős call center végében izzadt egy srác és én az elején éreztem a szagát. Senki más nem, de én igen. Addig jártam emberről-emberre, amíg ki nem szagoltam ki ilyen büdös. :)))
Szinte látom a szemem előtt, hogy 50 hoxás kint áll a szélben és egy tányért lenget a kezében, majd szagolgatja.:))))
Tudod minek lennél te jó?
Parfumőrnek. :)
Ha fehéret veszek, akkor domestos-szal mosok, ha színeset, akkor folyékony dalmát, és az öblítő silán (vanília-levendula)... másfél órás mosóprogrammal 40 o-on...
nem hiszem, hogy ne tudnék jól mosni!
Vegyél valami jó erős illatú öblítőt, nem tudom milyen van neked otthon, nekem a Lenor-tól a lila a favorit! És használd töményen!
Vagy nem tudsz jól mosni...
Volt már olyan :) De fő, hogy ha kimosom, akkor már Isteni és új illata lesz!
Sok gyönyörű és minőségi holmit vásároltam az elmúlt évek alatt; sosem volt gondom a szagával; az olasz kisestélyit is kimostam...
ha beteges, ha nem akkor is büdös.
Na most megnevetettél, de nagyon :-)
köszike
Mivan? Megfújja a szél?
Ez beteges...
További ajánlott fórumok: