Ti is megszakítottatok volna emiatt egy 8 éves barátságot? (beszélgetés)
Értem.
Nagyon durva történet.
Három hónapon keresztül nem mutatkozott be és te se kérdezted meg a nevét?
3 hónapon keresztül beszélgettél úgy valakivel párkapcsolat céljából, hogy nem szólítottad a nevén?
Az hogy lehet?
Van egy újságíró, vagy fotósnő, aki teljesen pasis hanggal rendelkezik.
Háttal ültem a TV-nek, amikor mondták, hogy ki kap szót. Aztán egy pasi beszélt...gondoltam én, amikor a TV-re néztem egy öltönyös pasit láttam, aki, mint kiderült nőként lett anyakönyvezve.
Sajnálom az ilyeneket, addig, amíg nem élnek vissza vele. Ha párt keresnek jobb lenne, ha nyílt lapokkal indulnának, egy kapcsolatot nem lehet hazugsággal indítani.
Van nőben és férfiben is aki a saját neméhez vonzódik, nincs ezzel gond nálam, amíg nem zaklatnak vele mást.
Szerintem ez nagyon gáz. Miért nem ismerkedik meleg portálokon?
Ha velem eddig korrektül viselkedett, akkor nem szakítanám meg vele a barátságot, mert az az ő dolga, hogy másokkal mit csinál. Csak az a baj, hogy ha másoknak így képes hazudni, akkor valami nem oké vele.
Az élet megdöbbentő dolgokat tud produkálni.
És igen, ezek a valóságból szedett történetek. Amikor az egyik félnek gyanússá válik a másik fél, akkor kérnek meg egy timet, hogy járjanak utáni kivel is tatja ő a kapcsolatot. Lenyomozzák hol él, és felkeresik kamerákkal. Van aki adja az arcát, van aki ki van takarva.
8 év és legjobb barátság? Jó ismerősmek, havernek mondanám csak.
Semennyire sem zavart volna, max. elcsodálkozom
Nem ismerkedtem még neten, de egy hasonló helyzetben, kissé keményen elhajtom az illetőt
De vannak ilyenek. Van valamelyik csatornán egy igaz eseteket felkutató műsor. A címe talán "álregek"
Nagyon sok ember nem használja a google képfelismerőt, nem beszélnek élőben a másik féllel, csak írnak és van aki 5-6 éve írogat. Van aki poénból, van aki gátlásosságból, van aki haszonszerzés miatt. A legutóbb pont egy ilyen eset történt, hogy fiúnak adta ki magát a lány.
Én ezt a történetet nem hiszem el. Még poénnak is gyenge. Nem létezik ilyen, hogy a neten ennyi agyroggyant nőt talált a meleg csaj, hogy így meg tudta őket vezetni, elhitték neki, hogy pasi (ehhez küldenie kellett fotókat, beszélni velük telefonon - ki beszélt helyette?) majd a találkozásnál nem hátráltak meg. Ha velem ez történik, és mondjuk telefonon is meggyőződöm róla, hogy valóban pasi, mert mondjuk megkéri egy haverját, hogy beszéljen velem, majd kiderül, hogy nő, úgy elküldöm melegebb éghajlatra, hogy bánhatja, hogy megszületett.
Ez a történet egy beteg elme kitalációja, unatkozik, és ezzel szórakoztatja magát. És hogy éppen a meleg téma jött elő nála? Valószínűleg ő a meleg, és esetleg tervezi, hogy ezt megcsinálja és itt teszteli, mi lenne erre a helyzetre a nők reakciója.
ez most komoly hogy te egy 8 éves barátságot emiatt szakitottál meg???
már bocs,de a bnőd úgy éli az életét ahogy akarja,bár igaz hogy ez közel sem normális amit csinál,de a helyedben én inkább segiteni probáltam volna vhogyan és rávezetni,hogy amit csinál,az gáz!! meg abba is belegondolhatnál,egy saját neméhez vonzódó embernek mennyire nehéz lehet,látod nekem még úgy is megy,hogy hetero vagyok,nem mindenki meri ezt felválalni.amit csinált azt nem veled csinálta,mit háborogsz rajta??????????????
Persze, hogy az.
De lehet olyan nőkkel ismerkedett, hogy örültek, hogy valaki szóba áll velük, ha nő, hát akkor nő. ;-)
De olvashattad, aki találkozott vele, annak azzal sem volt gond, hogy nem pasi.
Mekkora kamu már.
Nem értem az egész dolgot.
Szerintem, nem másokat sajnált ő, hanem önnönmagát.
Meg, milyen már, hogy valakivel ismerkedem a neten, de a XXI. században a SKYPE, a Viber, WhatsApp, Messenger, mobiltelefonok világában, úgy megyek el a randira, hogy 2 élőszót nem váltok a választottammal. Tudom, hogy van ilyen, de az is ostoba, aki hónapokig marad az írásos kommunikációnál.
El nem tudnám képzelni, hogy úgy randizzak valakivel, hogy ne halljam előtte a hangját. Csak kíváncsi lennék előtte rá, mennyire választékos a a kifejezése, hogyan reagál 1-1 gondolatomra, mondatomra. Azért azt is lehet hallani, ha meglepődik, ha nem ért egyet, vagy lehet érezni, ha velem együtt mosolyog. Na és ott vannak a kamerák a felsorolt kommunikációs lehetőségekez.
További ajánlott fórumok:
- Interneten létrejött barátságok
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Ha Down-kóros babát várnál, megszakítanád a terhességet?
- Mennyire vagy barátságos?
- Jobb hogy megszakítottuk a kapcsolatot egymással? Szenvedek...