Ti is elfáradtok a napi tennivalókban? (beszélgetés)
Legjobban a bolti ődöngés fáraszt le, elcserélném akár két óra vasalásra. Takarítás nem gond, nagyjából majdnem mindig ugyanazokat a felületeket kell legtöbbet suvickolni: mosdó, kád, mosogató, tűzhely. Porszívózásnál sokat segít a kefés fej, időnként nedves tisztítás, na ez nagyobb falat.
Jut eszembe, klassz időben érdemes kimosni a paplanokat, ágytakarókat, kisebb szőnyegeket. Holnap meleg lesz, talán megejtem.
Én péntekenként nem dolgozom, mivel már nyugdíjas vagyok. Heti 4 napot dolgozom 5 órában.
A péntekem mindig a bevásárlás, fodrász és pihenéssel telik. Nem igazán fogok bele nagyobb munkákba.
Ezt hagyom szombat-vagy vasárnapra attól függ van-e programom. ...de én már elfáradok bele.
Attól függ, mekkora a lakás, és hány kedvenc után takarít.
Ha több száz 2m-es villa, és van 3-4 kedvenc, akkor bizony előfordulhat, hogy rámegy a napi 3-4 óra. De valamit, valamiért. :)
Van egy kutyám+ egy macskám. A lakásban tartom őket. Nem győzök takarítani meg pakolni utánuk, de kb sosincs rend. Már ebben elfáradok. Aztán a kert rendben tartása, főzés, mosás, bevásárlás. És a napi 8-9 óra munka. Ami szellemi, de az is elég.
A lábaimban érzem, ha 3-4 órát aktívan takarítok pl., hogy elég. Elfáradtam.
A fizikai erőnlétemmel van a baj? A gerincem csavarozva van sérv miatt. És 30-as éveimben járok, simán bírni kellene. De vagy a lakást pucolom ki, vagy az udvart. Aztán alig bírok megmozdulni.
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk a napi hangulatot, közérzetet... 10tuti :) 1borzalmas :(
- Mi a mai napon a legfontosabb tennivalód?
- Mivel Töltöd azt a szabadidőd mikor egyedül vagy, épp nincs ott a párod vagy családod vagy társaságod, és tennivalód sincs?
- Mekkora az optimális hizás, mi a tennivaló az első trimeszterben?
- Bevált androidos naptár, tennivaló, emlékeztető app?
- 2006. évi negyedik törvény... 1990 óta működő cég esetében van vele velemi tennivaló?