Ti hova temettétek el a kis kedvenceteket? (beszélgetés)
akkor jó, de ha 101 kiló lett volna, akkor se vitetem el:))))
na, ez van!
jó, én ezt a törvényt nem olvastam, de úgy tudtam, hogy büntetik. ráadásul a kutyánk 80 kiló volt......
ha megbüntettek volna, se vitettem el... itt a sírja a kertben, oszt kész!
"Az állat tulajdonosa nem követett el szabálysértést azzal, hogy a kertjében ásta el a pár kilós állatokat. Saját területén szabadon megteheti, ha a szomszéd telekhatártól másfél méterre ássa meg a sírt, és ha évente száz kilogrammnál több állati tetemet nem hantol el."
oooolvassááálmááár bogyesz ♥
"Az állat tulajdonosa nem követett el szabálysértést azzal, hogy a kertjében ásta el a pár kilós állatokat. Saját területén szabadon megteheti, ha a szomszéd telekhatártól másfél méterre ássa meg a sírt, és ha évente száz kilogrammnál több állati tetemet nem hantol el."
nem kell...
állítólag nem szabad, értesíteni kell a nemtommilyen hivatalt. de én a kutymorgómat itt temettem el, ahogy majd a többit is, leszarom a törvényt, ha megbüntetnek.
Carloskának még keresztet is csináltunk és ráírtuk a nevét.
Mi szilveszterkor altattuk el 7éves francia bulldogunkat..
Tüdő rák:-(
Mai napig emlegetjük..
Elhamvasztották
Azt mondtam a gyerekeknek felment az égbe a többi meghalt kutyushoz és más állatokhoz,ahol most nagyon jól érzi magát..
Így nem viselte meg őket annyira
Egyébként nem tudom, hogy a temetőkben miért nem lehet egy részt kijelölni az állatok számára...?
Erre egyetlen szó a magyarázat: egyház...
Amíg nem kertes házban laktunk, a hörcsögöket kivittem az erdőbe, és ott temettem el.
A kutyámat megmérgezték, egy barátom kertjének végében nyugszik.
Egyébként nem tudom, hogy a temetőkben miért nem lehet egy részt kijelölni az állatok számára...?
Idén április 25-én pusztult el a 17 éves cicánk:(
Nagyon megviselt mindhármunkat. A fiammal együtt nőtt fel.
Öreg volt, ezért szívelégtelensége lett.
Azon a napon már este láttuk, hogy nagyon rosszul van, de egyszerűen nem tudtunk mit tenni, elmentünk aludni, a fiúnk halott egy fura nyávogást, és rohant be hozzánk, hogy baj van. A férjem még megsimizte 3x és elpusztult. Ez este 11 óra volt. Még akkor dobozba tettük és kimentünk a Népszigetre és eltemettük. Borzasztó volt.
Ültettünk a sírjára egy bokrot, de levágták....
Gyereknek nem tudom, hogy kell elmondani.....
Ne hogy azt hidd!
Manóbarátom tudja, mi a halál.
Ő 4 éves.
Ők gyerekek, ebbe az életbe születtek.
Nem baj, ha megtanulja, az élet elmúlik.
Mikor csugát szedett Manó, kirakta sorban a járdára. Arra jött egy bicajos gyerek, áz a csigákon.
Manó felkiáltott, mikor látta, mi történt.
Meghaltak!
Meg kell tanulniuk tisztelni az életet.
Sose szerettem, mikor egy gyerek azzal szórakozik, hogy csigákat dobál a patakba.
Sose engedtem.
Mit is mondj neki: az igazat.