Ti hol (és mikor) voltatok/hová mentek nászútra? (beszélgetés)
okés!
first minute-utakat mikor lehet foglalni? mert a last minute mégis csak parás nászútnál, és mivel főszezon, spórolnánk, ahogy lehet...
?!
mondtam, h nem bízom? csak leírtam, h nekünk a konkrét szállodánál fontosabb, h haza is hozzanak:)
A Tui ma az egyik legmegbízhatóbb utazási iroda!
De szerintem előbb érdeklődj utána, ha nem bízol az én szavamban!
Mi a Tui-val voltunk!
De szerintem bárhová bemész és mondod, hogy te ebbe a szállodába szeretnél menni, rugalmasak és elintézik!
Kuramathi (Maldív-szigetek)
Szóval a hely:
Mallorca szigetén, Palma de Mallorcától kb 1 órányi útra volt. Transzfer jött értünk autópályán mentünk egy ideig és viszonylag gyorsan odaértünk.
A szálloda maga 3*-os, de szerintem vígan elmenne 5*-nak is! Nekünk nagyon bejött. Félpanzióban voltunk, büfé reggeli, büfé vacsora, háta az mennyei volt. Annyit, és azt ettél, ittál amit akartál. 1 hetet voltunk! Az idő végig szupi volt az utolsó napon romlott el, de akkor már csak ajándékokat vásároltunk meg beültünk ide-oda!
Hogy rákeress a hotel neve:
Barcelo Ponent Playa.
Amiket találsz róla képeket, hát így is néz ki, igényes, mint a képeket. A szállodai szobánk nem volt nagy, de fürdőszoba kádas, WC-s nagy tükrös.
A szobákat minden nap takarítják, minden nap új törölközőket hoznak. És iszonyat kedvesek, a személyzet is, mindenki!
A tengerpart közvetlen mellette van, az a rész öblös, tehát jóformán minden szállodának jut 1 öböl. Gyönyörű! Mi voltunk hajókázni is, az is megérte, annyira szép a tenger!
Ha bármi kérdésed van még, szívesen válaszolok!
Mallorca nem a koszos tengerpartjairól híres!!!
Nekem Paráliáról ezzel kapcsolatban negatívabb élményeim vannak!
Mi voltunk Párizsba is!
De ott csak úgy! Káosz volt, mert a nemzeti ünnepük előtt mentünk, A Champs Elizé le volt zárva félig, de nagyon szép város megéri elmenni!!!
uhhh, az eszméletlen jó ár!!!!! mondjuk mi augusztus elején mennénk...és 1 vagy 2 hétre mentetek?
ajánlj, várom!:)
Mallorca, nekünk szeptemberben 3*-os isteni szállodában, ahol az ellátás fantasztikus volt nem volt drága, a rep.jeggyel, illetékkel szállással, fejenként 90 ezer.
Ha gondolod tudok ajánlani szállodát!
Mallorcások: akkor bevallom, h nekem is ez a nagy álmom :D remélem, nem méregdrága augusztusban...
Napospart: most nyáron voltunk ott (busszal), hát én annyira nem voltam elájulva tőle, pontosabban az ott élők mentalitásától...nekem nem annyira jött be
Paralia: ott 2 éve voltunk (szintén busz:)), nagyon tetszett, vissza is akarunk menni (az Olympost látni akarom még minimum egyszer, eszméletlen volt megmászni!), de most direkt olyan helyre akarunk menni, ahová se azután valszeg, se azelőtt:) szóval nem a szokásos 60-80e/fő, buszos témát akarjuk most:)
További ajánlott fórumok:
- Hova mentek holnap?
- Hová mentek / hol voltatok idén nyaralni?
- Aki már járt Egyiptomban, kérem írja meg tapasztalatait! Minden érdekel, nászútra szeretnénk oda menni!
- Ki mit ajánl? Hová menjünk nászútra?
- Mit főzöl/főztél, amikor anyósodék mentek hozzátok vendégségbe?
- Integrált tesztet követően, mikor mentek a második vérvételre?