Ki mit ajánl? Hová menjünk nászútra? (beszélgetős fórum)
Jamaica!!!
Tenger,napfény,reggae...
isteni
Szerintem ha nagy és megbízható, régóta működő irodával mentek, akkor nem lehet gond.
Én jobban szeretek irodával utazni, még soha nem volt gond, igaz akkor sem, mikor mi szerveztük az utunkat.
Mi nászútra Tunéziába mentünk, fantasztikus és felejthetetlen élmény volt! Alig akartunk hazajönni, az emberek kedvesek, az idő, a táj, a hely gyönyörű. Nagyon jó volt a 2 napos szaharai túra is, bár egy kicsit fárasztó.
Viszont egybe lehet ilyen helyen kötni a punnyadós és az aktív üdülést, hiszen lehet jönni-menni, kirándulni, de lehet feküdni a tengerparton egész nap. Mi egyik nap mentünk valahová, másik nap pedig a parton pihentünk.
Sok boldogságot! :-)
Szia!
A tensinek nagyon jó nászutas csomagjaik vannak mindegyik földrészen, sőt még hajóra is. A katalógusuk nagyon igényes. A fősulis gyakorlatom alatt megismertem a céget, megbízhatóak. Abszolúlt megfizethetőek az utak és tök jó dolgok vannak a nászutas csomagokban: pl limuzin vár titeket a reptéren, pezsi a szobában meg rózsaszírmokkal díszített ágy stb... Szerintem (főleg ha nem vagy jártas a magadnak foglalásban) nem éri meg szórakozni vele az esküvő szervezés közepette, mert ráböksz 1 nektek tetsző csomagra a katalógusukból és mindent megcsinálnak nektek. Arról nem is beszélve, hogy ez a nászutatok, ne ott érjen a meglepetés, hogy valami mégsem olyan a hotelban, mint amit neten olvastál róluk. Ha az utazásszervező közöl helytelen adatot a katalógusában, akkor viszont kárpótolia kell érte, ezenfelül vízumot intéznek és minden szükséges papírt. Jó utat;)
Nekem minden álmom, hogy egyszer oda eljussak!
:)
Jó annak aki mehet nászútra nekem egyik házasságomnál sem telt rá sajna:(
Elsőnél házat vettünk a másodiknál meg szegények voltunk mint a templom egere. De egyszer majd bepótoljuk ha lesz rá való.
Mi St. Tropez mellett voltunk nászúton :-)))
Szerintem, ha jól beszéltek angolul, vagy németül, intézzétek ti magatok, az a biztos...kicsit több utánajárás ugyan, de szerintem megéri, legalább addig is okosodsz :-) Én mindig ezt csinálom, ha megyünk valahova, akkor az adott országról napokig bújom a netet, hogy minél jobban képben legyek...és oilyankor jön a "jé, tudtad, hogy...?"-a nyolcvanadik ilyen után szokott a párom nagyon szeretni >-))))
Mi minden utazásunkat magunknak szerveztük, és soha nem volt vele gond!
Gyerekkoromban a szüleimmel mentünk egyszer Görögországba utazási irodával, nekünk ugyan nem volt gondunk az apartmanunkkal, de mindenki másnak igen a csoportból.