Ti hogy viszonyultok közösségben a bőrbeteg emberekhez? (beszélgetés)
Mert azt gondolod, ők is emberek? Én csak azt nem értem, ez miért akkora szám? Ez alap, nem is vitatta senki, és én egyáltalán nem gondolom, hogy annyira ritka lenne ez a hozzáállás.
Az egy más kérdés, hogy van aki nyíltan kimondja a véleményét, van aki meg nem.
A bőrbetegség nehéz ügy, mert sokszor jól látható, és a legtöbb embernek ránézésre fogalma sincs, hogy fertőző-e. De ha még tudja is hogy nem fertőző, sokakat taszít, ezzel nincs mit tenni. Én tanultam bőrgyógyászatot, hát meg kell mondjam, valóban undorító dolgokat láttam. A magam részéről együttérzek, nagyon sajnálom a betegeket, de megértem azt is akit ez taszít, normális emberi reakció.
Tény hogy van benne igazság!
Viszont én úgy gondolom nem vagyok álszent mert ezt a véleményt vallom!
Nekem sincs glória a fejem felett de igen is némely emberek érzéketlenek és én ezt nem tudom tolerálni!
Így van, bárkit bármi undoríthat. Egy szóval nem írta senki, hogy aki bőrbetegségben szenved az nem ember. Szerintem az a gáz ha ezt külön hangsúlyozni kell, hogy "ők is emberek", mert nem erről van szó.
Kirekesztés, megkülönböztetés mindig volt és mindig lesz is, ilyen az ember. És szerintem nincs senki aki még nem tapasztalta meg. Kár álszentnek lenni, az emberek nem tökéletesek, a világ nem idilli. Kár azon rugózni, hogy ki mit tart undorítónak, van aki engem is biztosan. Nem ez a lényeg, hanem hogy saját magáról mit gondol az illető.
Ilyen erővel bárkit bármi undoríthat.De maga a kifejezés gáz!
Mindenki olyan amilyen van aki tud ellene tenni és sajnos van aki nem és így kell élnie!
Valószínű aki így reagál ezekre a dolgokra soha életében nem tapasztalta meg a kirekesztettség érzését kívánom soha ne is kelljen!
Hát épp ez az! Ha neked így jó,akkor nincs gond!
Amúgy a felsorolásodból kihagytad a több gyerekes anyákat,akik azért lopják itt a napot,mert a gyerekek is és apuka is alszanak már,ők meg várják,hogy elkészűljön a marhapöri ;-)!
akkor mi a baj azzal hogy itt cseverészek? több egyedülálló lopja itt a napot, gyerekes anyák akik a gyerek meg a férjük helyett itt vannak, sőt férjes nők itt kavarnak másokkal.
mi is a gond? nemértem nagyon!
Pont nem érdekel,milyen tudsz lenni!
Nem süllyednék egy bizonyos szint alá,csak,hogy eszmét cserélhessek veled!
Én nem undorodom a bőrbeteg emberektől,viszont gusztustalannak tartom,ha valaki elöbb ítélkezik,aztán kérdez!
Köszönöm az érdeklődést,prímán elvan a gyerek,nem gyulladt be a karja,a lábáról meg teljesen eltűnt minden.
Úgy néz ki,ez a carbamidos krém a nyerő! :-D
További ajánlott fórumok:
- Keresztények fóruma! Szeretet közösségben együtt munkálkodva! :))
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához?
- Én és ahogy a lányom viszonyulunk egymáshoz...
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?