Ti hogy oldjátok meg? (beszélgetés)
Mármint a hőtárolós tartók nem jöttek be.
De tényleg megmelegítik szerintem is bárhol ahol van mikró.
Én vettem termoszos cumis üveget,mert abban tényleg olyan hőmérsékletű marad ahogy bele öntöm.
A többi nekem nem jött be.
Anyatejet gondolom :)
Azt is viheted termoszban a hűtőből és bárhol megkéred, megmelegítik :)
Tina..nekem is jok a tapasztalataim az ettermekkel, bufekkel:-) Volt, hogy nem zartam be jol a termoszt es elfojt a viz...igy nem volt meleg vizem..nahh..akkor befutottunk az etteremben...elo a hideg vizet, mikro s katyfoltam:-) Tenyleg rendesek voltak mindig.
Egy "surgos" esetben nem volt etterem a kozelben...de nyitva volt a kocsma:-))))
Nekem tejet kell melegítenem szóval az hogy viszem a vizet és külön a tápit az nem jó.
Ha a melegített kaját viszem az meg megromlik ennyi idő alatt nem?
Csupa jó ötletet kaptál, én sem tudok jobbakat :)
de ha még kicsiket eszik egyszerre akkor a fólia is nagyon jó hőtartó
Szia
Termoszban nem ajanlatos sokaig tartani az elkeszitett tapszert.
Az en fiam is tapszeres volt...en tettem termoszban forro vizet, vittem egy masik uvegecskeben hidegvizet, tejpor..es katyfoltam ahol elerte az ehseg:-).Sokmindent kiprobaltam..ez valt be.Sot...akar ketszer is ehet ha akar...hiszen eleg a forro vizet hideggel kavarni.Bosszankodtam en is eleget, hogy mindig rohantunk haza a setabol kajalni....aztan jott a megmento megoldas:-)
Nekem aventos abban 6 óra után is meleg!
És nekünk is van termosz is abban is viszek plusz vizet.
Kirándulni is elmentünk :-)
Bármelyik büfés szívesen megmelegíti :-)
Plána, ha veszel is valami apróságot.....
Miért nem veszel termoszt és az akkor melegen tartja...
De ha olyan helyen jársz szerintem bármelyik kajáldába szívesen megmelegítik :)
Van hőtartós kistáskám,de lehet venni csak olyat amibe egy cumisüveg belefér!
Nem foglal sok helyet és melegen tartja vizet,a tápit külön kis kupába tettem bele!
Én melegen tartó dobozban vittem a cumisüveget :)
Illetve a tápszerhez vittem termoszban forralt vizet és a port, így az "utcán" is meg tudtam csinálni a kaját :)
Akik cumisüvegből etettek!
Ti ha elindultok valahová (nem szülő, nem rokon , nem barát) hanem csak úgy, hogy oldjátok meg az etetést ha nem értek haza a következőig?? Hogy melegítetek kaját az "utca közepén" ? Én elindulnék és nyakamba venném a várost, de mindig azon izgulok hogy mi van ha közben megéhezik.
Így nem igazán merek messzebb menni.
További ajánlott fórumok:
- Téli buliba ti a cipőt hogyan oldjátok meg?
- Hogy oldjátok meg a kutyátok etetését, ha nem sok jut magatokra sem?
- Házasságban élők, hogyan oldjátok meg az anyagiakat?
- Többgyermekes anyukák! Ti mit dolgoztok és mégis hogyan oldjátok meg 2-3-4 gyerkőc mellett?
- Ha egyedül kell este sötétben hazamennetek nőként, hogy oldjátok meg?
- Érdekelne, hogy a Ti munkahelyeteken hogy oldjátok meg a konyhai mosogatást?