Ti hány találkozás után kedveltétek meg a párotokat? (beszélgetős fórum)
Én az elsőn, ha nem kedveltem volna, nem is beszélgettem volna vele egész éjjel és nem lett volna első randi.
Nem is értem a kérdést....
Ha valakit nem kedvelek, akkor nem találkozgatok vele!
"Mint ember nagyon jól kijövünk, bármiről el tudunk beszélgetni". Ez szerintem nagyon jó alap, nem szükséges rögtön szikrának lenni.
Mit érzel? Szívesen vagy vele? Várod, hogy találkozzatok újra? Mert ha úgy érzed, jól elvagy nélküle, mindegy, hogy találkoztok-e legközelebb vagy sem, akkor hagyd a csudába. Ha viszont várod, hogy újra lásd, akkor egyértelmű, hogy folytatni kell.
Én konkrétan a férjemről írtam, kollegák voltunk és határozottan tetszett, amikor már randira hívott, azaz moziba, mert szinte egész nap együtt voltunk.
De őt megelőzőn is csak olyanokkal randiztam, akik tetszettek.
A Ti esetetekben úgy látom, a srác van inkább beléd zúgva, de néhány randi után úgyis kiderülnek a Te érzéseid is.
Nem tudom mit gondoljak. Kétszer találkoztam az egyik férfivel. Mint ember nagyon jól kijövünk, bármiről el tudunk beszélgetni, de kb ennyi. Találkoztam vele már kétszer, jól elvoltunk, de nem éreztem azt a pluszt.
Van értelme így még találkozgatni? Rajta látom, hogy kedvel, látom azon, ahogy rámnéz, ahogy mosolyog rám…
További ajánlott fórumok:
- Felkavaró találkozás egy házas férfival
- Ti milyen gyakran "engeditek el" egyedül bulizni a párotokat?
- Ha egy lány egy találkozás után nem reagál a következő találkozásra
- Az első találkozás után nem jött a második...
- Ti hol ismertétek meg a párotokat? Mennyi idő után jöttetek össze? Azóta milyen a kapcsolatotok?
- Miért unom 5 találkozás után?