Tgyes lejár szep.2-án. Mikor menjek intézni a gyed-et? (tudásbázis)
Nem jártam sikerrel :-(((
Bementem a m.e.p.-hez és adtak formanyomtatványt meg azt mondták majd a munkaügyikp-ban fogják tudni az ügyintézés folyamatát de az a lényeg, hogy egy bizonyos időre fel kell hogy vegyenek vissza álláskeresési járadékra.
Én elmentem munkaügyikp-ba és kitöltötték a papírt majd elakart küldeni, hogy mehetek a m.e.p-hez. Mire én szóltam, hogy tudtommal egy időre álláskeresési járadékra vissza kell venni. Persze mit kaptam válaszul -MI JOBBAN TUDJUK MINT MAGA SZÓVAL NEM KELL!!! -erre ma hívtak a m.e.p-től hogy nem jó az egész intézzem újra.
A hajam égnek áll ettől az egésztől!!!!!!!!
HÁt ez király!!! Most voltam bent kb.2 hete a munkanélkülibe és azt mondták elég csak a lejárat előtt intézkedni 2-3 nappal. Jól éreztem én hogy parás lesz a dolog! Na mindegy holnap telózok egyet!
Amúgy nem tudjátok, hogy milyen formanyomtatvány kell hozzá a pénztártól? Mert ha elég lenne hogy a netről letöltöm és beviszem a munkanélküli hivatalba egy utat megspórolnék.
magyaqrorszag. hu = magyarorszag.hu
Egyébként igaza van az előttem szólóknak, kb. 1 hónap ügyintézésre számíts.
Én a munkanélküli hivatalon keresztül lettem tgyes-es és szerintetek mikor menjek az oep-hez.
Holnap vagy holnap után????
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok arról, hogy leviszik a GYED-et 1 évre?
- Tudja már valaki, milyen új határozatot hozott ma a kormány a GYED-et ill. a GYES-t illetőleg?
- Kapott már valaki GYED-et novemberben az OEP-től?
- Névváltoztatást hogyan kell intézni, tudna valaki segíteni?
- Hogyan kell a jogosítvány meghosszabítását intézni? És kb. mennyibe kerül?
- Munkaviszony nélküli terhességnél érdemes az 5. hónapban a vállalkozóit kiváltani hogy kapjak gyed-et?