Tetű eltávolítás (beszélgetés)
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat.
Akkor türelemre intem magam. Megvettem az elektromos fésút, ez most bíztatónak tűnik. Remélem így megszabadulunk tőlük.
A lányom az iskolából hozta haza a tetveket. Az egész osztály tetves volt. Hetekig szenvedtünk,mert volt olyan szülő,aki nem foglalkozott a problémával és így a körforgást nehéz volt megállítani.
Nittyfor és a fésűn kívül a hajszálakról egyesével szedegettem le a serkéket akár naponta többször is.
Borzalmas időszak volt,sose jöjjön vissza.😤
Ja,azt elfelejtettem,hogy nálunk az egész család nittyforban úszott,mert mi is letetvesedtünk.
Nagyon sok türelmet kívánok nektek.
Ahogy az előző mondja.
30 évvel ezelőtt hazahozta a lányom az iskolából.
Akkor még csak a Nittyfor létezett, és tökéletesen hatásos volt.
Nem kell a hajat levágni hozzá,csak persze türelem kell hozzá.
Nade, az sok mindenhez kell, úgyhogy semmi baj.
utoljára 3 éve küzdöttem meg a tetvekkel a lányom hosszú hajában.
Paranit tetűirtó sampont használtunk hajmosásra egy hónapig, és első alkalommal, amikor ideadta a védőnőtől kapott papírt, két órán keresztül fésültem a serkefésűvel a haját
Volt valamilyen olajos cucc, aivel befújtam a fejét, húztam rá sapkát, abban dunsztolódott fél napig, aztán tetűsamponnal lemostam.
A peték kiszáradtak, de nem hullottak le. Aztán egyesével huzigáltam le a hosszú hajszálairól, meg fésülgettem tetűpuskával.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. 10 éves lányom két hete tetves lett és egyszerűen nem bírunk a tetűvel. Gyönyörű hosszú haja van, nem szeretnénk levágatni. Paranittal 3-szor mostam, 60 fokon mosok minden, családot is megkezeljük rendszeresen. Egyéb ötlet? Valaki próbálta az elektromo tetűírtót? Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás
- Tetoválás eltávolítás
- Végeztek valakinek altatásban bölcsességfog eltávolítást?
- Műköröm eltávolítás
- Hogyan tudom a monitorra köpött (véletlenül) kakaós kalácsot eltávolítani?
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.