Tetszenek-e az ilyen típusú férfiak? (beszélgetés)
Az enyémet 13 éve nézem full feketében (néha egy kis sötétszürke zokni belefér;)), úgyhogy olykor már úgy vagyok vele, ha nefelejcses pink ingben járkálna, még az is felüdülés lenne...:D
De esélytelen a dolog, míg Johnny Cash szelleme él.😅
kopasz kigyurt nem az esetem
a ruházkodása . no comment
tehát meghagyom másnak
Nekem a rózsaszín annyira nem tetszik, hogy nő létemre is kerülöm.
Mert azt is utálom, hogy a női szín kötelezően a rózsaszín.
Jelenleg egy jópofa sportcipő is vagy fehér vagy halvány rózsaszín, ez nem csak simán bosszant, hanem dühít.
Egy pasin egy rózsaszín póló nem az a kategória, amit komolyan lehet venni. Akár kigyúrt, akár nem.
Kigyúrt se legyen nagyon, nem vagyok én testépítő. A pasimnak se legyenek ráaszalódott erek a bőre alatt. Csak éppen látszódjon, hogy vannak izmai, az bőven elég.
Ha neked tinédzserként is borzalmas, szerintem nem számít a véleményed.
Engem 16-18 évesen a szeretettek a kontyom miatt leszolni, mert "olyan, mint nagyanyame". Az emberek másik fele, nagyon jónak tartotta.
Aztán meg trendi lett olyat hordani, mint nagyanyame.
60-as évek beli ruhákat, cipőket is hordtam, mintha a Hair diszletebol pattantam volna ki.
Valakinek nem tetszett a stílusom, de stilusosnak, és jól öltözött el mondták mindig.
És azért vicces, hogy pár nem "vevoszolagatos-beallitottsagu" ember helyett én szoktam beugrani a beszélgetést befejezni, hogy a vevő méreg nélkül távozzon (azért pakol a főnök általában az élvonalba); ill. én vagyok mindig, aki elmagarazza az elofizetesunket idegen nyelven. Itt meg egy mondatot nem bírok leírni helyesen :P
Megesik.
...vagy legalább ismertek.
Ha valami hülye helyettem irogatna, kiszurnatok.
Igaz van egy mondás:Nem csak ruha teszi az embert...de szerintem valamit elárul róla.
Ez a tipus egyáltalán nem vonzott soha.
...exem.
Ne is mond!
Valószínűleg meg van hackelve. Le kell menteni mindent, és gyári beállítás újra. Ossze-vissza mennek el, és jönnek be az uzenetek :/ Meg most már egyéb furcsaságokat is csinál.
Hát én sem. Viszont tényleg nem tudni, mit kérdezl.
A 60 éves kigyúrt pasikat, ha színesen és válogatás nélkül öltözködnek? Még ez sem egyféle típus, lehet, hogy az illető csak ízléstelen.
További ajánlott fórumok:
- Milyen típusú nőt keresnek maguknak a férfiak?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Kinek milyen fiúnevek tetszenek?
- Nem tetszenek a nagydarab (120 kg+ ..) férfiak. Még akkor...
- Tetszenek nektek az egyenruhás férfiak?
- Nektek tetszenek az ilyen arcú\ karakterű lányok?