Tetoválás- lehető legolcsóbban a lehető legjobbat (beszélgetés)
sziasztok!
Én újpesten csináltattam életem első tetoválását az angel & bbrosnál. hihetetlenül kedvesek, segítőkészek, ami az első tattoonál végképp jól jön:) ráadásul nem vagyok egy könnyű eset és igazán türelmesek voltak velem! az árak is nagyon korrektek és a hozzáértés sem elhanyagolható.
szóval.....én mindenképpen ajánlom őket:)))
Szia!
Nekem is megírnád priviben a csaj weboldal címét?
Nagyon hálás lennék érte:)
Köszi!
Láttam a fotódat...ha azokat a keretes csillagokat szeretnéd szerintem még Bp-en is egy 5ösből kijössz.
Nekem a nyakamon van 3 csillag és 3ezret fizettem érte.
Én Pestre a James-hez járok...ő a nagy kedvencem.
Köszi, ez tényleg nyugtatóóó:)
Énnem azt mondtam, hogy mind1 milyen lesz, csak olcsó legyen. Vannak Bp-n pl plázák, ahol tetoválnak, baromi drágán... olyan hely kell, ahol szépen is, és ahhoz mérten, hogy jó, méég "megfizethető". Mivel nem vagyok tisztába az árakkal...
Szia!
Ismered a mondást az olcsó húsról...
Ha megcsináltatod, akkor ne sajnáld rá a pénzt, hisz életed végéig ott lesz a lábadon.Persze a drága sem garancia a minőségre, de az esély nagyobb rá;)
Én májusban tetováltattam a lábfejemre és a bokámra.Az első pár perc ami sz@r, de aztán már "nem is érzi" az ember;)
én még a dokihoz se megyek el ha beteg vagyok, midnig félek a "szuritól" :D:D:D
De remélem, hoyg tulélhető, mert ez a csillagosság nagyon tetszik :)
Hát... amikor elkezdte varrni a csajszi anno, felvisítottam, hogy:
na neeee, inkább hagyjuk XD
de akkor már ott volt az első vonal, muszáj volt befejezni...De közben hol a hideg rázott, hol a víz vert, majd' letörtem a szék karfáját, folyt a könnyem stb....
Szóval még egyszer nem biztos hogy nekimennék :D
köszi :)))
De még azért nem most lesz, mire én megint tű közelébe merészkedek :D
esik a franc kétségbe :D
Igen, sejtettem, hogy itt is volt némi változás :)
Majd ha rászánom magam, átüttetem....
(majdhabátorleszek) :D
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Ötlet kellene! Hogyan/miből tudnék a lehető legolcsóbban ideiglenes, de nyitható-zárható nagy- és kiskaput készíteni?
- A Déli pályaudvartól szeretnénk eljutni az állatkertbe, 2-2 felnőtt, gyermek. Milyen utazási lehetőség a legolcsóbb?
- Debrecenben esti önköltséges ápoló képzés hol indul és lehetőleg a legolcsóbban??