5000ftot rátesz(maradjunk ennél a példánál), de mivel licitoldal, megvan az a licitösszeg, amivel mindig emelkedik az összeg! Nem ugrik egyszerre ezreket pl az 1ftos aukció, először 1, majd 5 majd 25 ftokat..
Ezért nem szoktam én nagy összeggel licitálni, egyszerre rátenni,mert lehet másnak is megérne annyit ..van hogy napokkal licit vége előtt felkúszik az ár, pont emiatt...:(
megfigyelésre teszem és ha van rá mód, akkor ideülök gép elé a licit lejártakor, és előtte 5perccel licitálok...
Nem lehet beállítani, hanem olyan licitet kell rá rakni. PL. 500 HUF a kikiáltási ár. A másik licitelőnek megér 5000 HUF-ot, akkor ő azt rárakja. Mindaddig, amíg te nem fogsz rárakni 5001 HUF-ot, addig a teszvesz azt írja ki neked, hogy ajánlatodat túllicitálták.
Nem értem, hogy lehet, hogy ha licitálok, egy korábban már licitáló egyén mindig felettem van egy forinttal. Ezt be lehet valahol állítani, hogy az ő licitje automatikusan mindig az enyém fölé menjen?
(elnézést, ha hülyének tűnik a problémám, csak nem értek hozzá és nem találtam semmit, ami magyarázatot adna)