Testvérnek esküvői ajándék! (beszélgetés)
kérdés mennyit szánsz rá?akkor már lehet gondolkodni!
a másik,hogy Én pl.: a pénzt adnám oda...hadd vegyen amit csak szeretne belőle..
Én a Tesóm esküvőjére vettem egy fa ládikót, olyan kincsesláda szerűt. Tettem bele egy könyvet "Kéz a kézben egy életen át", gondolatok és versek vannak benne a szerelemről és a házasságról + egy szerencsefát rózsakvarccal + (ha már kincsesládáról van szó) a móka kedvéért a pénzt amit oda szántunk átváltottam fémpénzbe.
Sok boldogságot a Tesódéknak! :)
Én bár nem a tesómnak, de egy nagyon közeli baráti házaspárnak egy fát vettem, amit a kertjükben el tudtak ültetni, hogy örökre ott maradjon nekik emlékbe, és bármikor láthassák.
Ez egy kb 180 cm-es japán akác volt. Kertészetekben biztos lehet venni, az kb. 20.000 Ft volt.
Mi anno kaptunk pénzfát a kereszt szüleimtől.
Egy kb 160 magas apró levelű zöld növényre legyező formában össze voltak kötözve a bankjegyek,lógtak rajt mint a karácsonyfán a a díszek.
Nagyon ötletes volt,örültünk neki.
Én azért valamit a babónak is vennék,nem tudnám megállni,hogy ne:D
Szia
mi unokatesónál voltunk ugyanígy, mi pohárkészletet adtunk, de olyat, hogy az ő nekük volt rá fújva, külön-külön, aztán együtt, és szivecskébe, és az egyikbe egy kis baba zoknit rejtettem.:)
Nagyon szép kézműves tárgyakat lehet készíttetni.
Pl: Névre szóló, dátummal ellátott váza, pezsgős pohár-2db-os.
Névre szóló esküvői fotóalbum a kedvenc idézetükkel.
Én olyat adnék, ami csak pár ezer ft, de egyedi, szép emlék. Az ajándék többi részét meg pénzben adnám. Nálunk 50000 Ft a szokás testvér esetén.
http://www. babanet.hu /tarsalgo/attachments/1181558853.02. jpg
szedd ki a szóközöket és nézd meg a linket
Pelenkák vanank összetekerve és aból van a "torta", és a pelenkára van rögzítve a pénz, szerintem ötletes lehet :D
kérdezd meg, hogy mrie van szükségük, az a legbiztosabb. Ne vegyél fölöslegbe egy 15. étkészletet :D
Vagy esetleg valahogy poénos formában daadhatod a pénzt is.
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni ajándékozás terén. Van egy 2 évvel fiatalabb húgom, aki áprilisban férjhez megy. Az lenne a kérdésem, hogy mit szoktak ilyenkor a párnak ajándékba adni? A testvérem 23 éves, és most 4 hónapos terhes. Viszont babás dolgokat nem szeretnék venni, mert azt úgy is majd ők választják, számukra a legmegfelelőbbet.